fbpx

Αντιπρόεδρος του Πελασγού Λάρισας η Φανή Χαλκιά

Αντιπρόεδρος του Πελασγού Λάρισας η Φανή Χαλκιά

Η Φανή Χαλκιά ανέλαβε αντιπρόεδρος του συλλόγου, Πελασγός Λάρισας, από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα της.

Ο Πελασγός ήταν ο σύλλογος που την ανέδειξε πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και φτάσει στο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Η αγάπη της για τον σύλλογο και για την περιοχή της τη Λάρισα, έρχεται τώρα να τη δείξει θέλοντας να βοηθήσει στα διοικητικά του συλλόγου. Είναι και ένας επιπλέον τρόπος να μεταδώσει τις γνώσεις της στη νέα γενιά.

Η πρώην πρωταθλήτρια των 400 μέτρων με εμπόδια, ανέλαβε αντιπρόεδρος μετά τις αρχαιρεσίες στον σύλλογο της Λάρισας, με τον Ηλία Καφφέ να παραμένει στην προεδρία. Στο Δ.Σ. είναι και ο πρώην πρωταθλητής του δεκάθλου, Χρήστος Χαλίτσιος, αλλά και οι παλαίμαχοι των 800μ. Γ. Γκουζιώνης και των 400μ. με εμπόδια, Α. Παπαχατζής.

Ο Πελασγός Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, γράφοντας τα εξής: «Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των Μελών ήταν ενθαρρυντικά για την περαιτέρω συνέχιση της δράσης του Συλλόγου μας και ο ρόλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου κρίνεται καθοριστικός για την πραγμάτωση των ιδανικών και των στόχων μέσα από την αξιοποίηση όλων των νέων προτάσεων και ιδεών. Ο Πελασγός αποδεικνύεται στην πράξη ότι είναι μια οικογένεια που στηρίζεται στα παιδιά της, όπως όλοι οι προπονητές που έχουν αναλάβει την εκγύμναση των νέων παιδιών ήταν παλαιοί αθλητές του Πελασγού, έτσι και η διοίκηση στελεχώνεται από παλιούς αθλητές που διακρίνονται σε άλλους τομείς της επαγγελματικής τους διαδρομής. Από την καταμέτρηση των ψήφων των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου, προέκυψε νέο Δ.Σ. το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο Ηλίας Καφφές, Α’ αντιπρόεδρος η ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, Β’ αντιπρόεδρος ο Χρήστος Τσιάτσιος, γενική γραμματέας επανεκλέχθηκε η Παναγιώτα Σταμάκου, ειδικός γραμματέας ο πρώην πρωταθλητής του δεκάθλου Χρήστος Χαλίτσιος, ταμίας ο παλαίμαχος πρωταθλητής των 800μ. Γιώργος Γκουζιώνης και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο παλιός πρωταθλητής των 400μ. με εμπόδια Αχιλλέας Παπαχατζής. Εξελεγκτική Επιτροπή είναι οι: Κορίνα Καφφέ, Κώστας Κουτσιώρας και Μαίρη Σδράγκα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος