fbpx

Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης: Προετοιμασία με υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν

Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης: Προετοιμασία με υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν

Με υψηλούς στόχους ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ο Έλληνας αθλητής στο άλμα εις μήκος, Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, αφού θέλει να βελτιώσει κατά πολύ τα ρεκόρ του.

Ο Μαντζουρογιάννης την περσινή χρονιά είχε έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός αγώνων, για πολύ καιρό. Φέτος, έδειξε να βρίσκει και πάλι το ρυθμό του.

Ο 23χρονος αθλητής, το 2021 είχε μπει στον κλειστό σε δύο αγώνες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ που με 7,62μ. ήταν δεύτερος και στο μίτινγκ στο Βελιγράδι με την ίδια επίδοση είχε πάρει την 5η θέση. Επανήλθε φέτος και αγωνίστηκε πρώτη φορά στα “Παπαφλέσσεια” στην Καλαμάτα τον περασμένο Μάιο.

Έκλεισε τη σεζόν με 7,77μ. που πέτυχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, πίσω από τον Μίλτο Τεντόγλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο κλειστό έχει ρεκόρ 7,69μ. από το 2018 στη Σόφια.

«Ο Παναγιώτης ξεκίνησε υγιής και αν πάνε όλα καλά μπορεί να στοχεύει σε μεγάλες επιδόσεις στο μήκος. Θα μπούμε, αν πάνε όλα καλά, σε αγώνες στον κλειστό. Μπορεί να κυνηγήσει καλές επιδόσεις σε αγώνες που θα τον ανεβάσουν στο ράνκινγκ», δήλωσε στο Stivostime ο προπονητής του Δημήτρης Βασιλικός.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος