fbpx

Σπυριδούλα Καρύδη: «Θέλω να είμαι στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό U23»

Σπυριδούλα Καρύδη: «Θέλω να είμαι στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό U23»

Μια περίοδο προσαρμογής περνάει η Σπυριδούλα Καρύδη την φετινή σεζόν που, προσπαθεί να ισορροπήσει μαθήματα και προπονήσεις.

Να σημειωθεί ότι, η 21χρονη σπουδάζει στο 3ο έτος οδοντιατρική και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ με τον Γιώργο Πομάσκι.

Η Καρύδη είχε κατακτήσει πέρσι το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 που είχε γίνει στο Ταλίν. Φέτος στον κλειστό κέρδισε τον πανελλήνιο τίτλο στο ΣΕΦ. Στον ανοιχτό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη ήταν δεύτερη στο μήκος και το τριπλούν. Το ατομικό της ρεκόρ στο “καλό” της αγώνισμα το τριπλούν είναι 14,19μ.

Επίσης, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο αγώνισμα του τριπλούν, είχε προκρίθεί στον τελικό του Μόχαχου και καταταγεί 9η.

«Θα έλεγα ότι έχασα λίγο τη μπάλα! Είχα φουλ σχολή και προπονήσεις και με επηρέασε και αυτό φάνηκε και στις επιδόσεις. Από την άλλη είμαι ευχαριστημένη που συμμετείχα τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, αν και θα ήθελα μια καλύτερη παρουσία στις διοργανώσεις αυτές», είπε στο Stivostime η Καρύδη.

«Η σχολή είναι πιο απαιτητική, αλλά πιο ενδιαφέρουσα. Από την άλλη έχω και την προπόνηση και τώρα το ελέγχω. Αυτό μου δίνει κίνητρο για να έχω καλύτερο πλάνο και συγκέντρωση, να βρω τον εαυτό μου και να πετύχω τους στόχους μου τη νέα χρονιά. Ο πρώτος είναι ο κλειστός και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη. Το καλοκαίρι υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 που θέλω να είμαι στο βάθρο», καταλήγει η Κερκυραία άλτρια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος