fbpx

Ολυμπιακός: Αναμένουν τις εξελίξεις οι αθλητές, από εβδομάδα ξεκαθαρίζει η κατάσταση

Ολυμπιακός: Αναμένουν τις εξελίξεις οι αθλητές, από εβδομάδα ξεκαθαρίζει η κατάσταση

Σε αναμένα… κάρβουνα βρίσκεται το τμήμα στίβου και κολύμβησης του Ολυμπιακού, καθώς οι αθλητές πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την Τρίτη (11/10) για να δούνε τι θα γίνει με την κατάσταση που επικραττεί.

Συγκεκριμένα, ο ερασιτέχνης την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινώσει πως θα χρειαστεί να γίνει αναστολή σε ορισμένα ατομικά αθλήματα, όσον αφορά το επίπεδο πρωταθλητισμού λόγω οικονομικών ζητημάτων.

Μάλιστα, από το τμήμα στίβου έγιναν επαφές με την διοίκηση η οποία τους ανέφερε πως θα χρειαστούν λίγες ημέρες παραπάνω, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Στην διοίκηση αυτό που προέχει, είναι να βρούν κάποιον να στους βοηθήσει να αντέξουν οικονομικά αυτό που έχουν χτίσει μέσα στα χρόνια και αν δεν βρεθεί λύση εντός των επόμενων ημερών, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να “θυσιάσει” κάποια από τα τμήματα του.

Δεν αποκλείεται, οι αθλητές να ζητήσουν συνάντηση με την διοίκηση προκειμένου να τους εξηγήσουν την κατάσταση, σεβόμενοι βέβαια πάντα την προσπάθεια του συλλόγου, αλλά με την αγωνία τους να είναι μεγάλη εν όψει της επόμενης χρονιάς που για ορισμένους είναι και χρονιά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πρέπει να είναι σε κάποιον ενεργό σύλλογο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος