fbpx

Μαραθώνιος Λονδίνου: Νεκρός 36χρονος δρομέας, κατέρρευσε λίγο πριν τερματήσει

Μαραθώνιος Λονδίνου: Νεκρός 36χρονος δρομέας, κατέρρευσε λίγο πριν τερματήσει

Ένας συμμετέχων στον Μαραθώνιο του Λονδίνου έχασε τη ζωή του, μετά από κατάρρευση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το γεγονός επιβεβαίωσαν οι διοργανωτές του αγώνα.

Όπως λένε, ο μαραθωνοδρόμος, από τη νοτιοανατολική Αγγλία, κατέρρευσε μεταξύ του 23ου και του 24ου χιλιομέτρου της διαδρομής.

Παρά το γεγονός ότι έλαβε άμεση ιατρική περίθαλψη και βοήθεια από ασθενοφόρο μέσα σε τρία λεπτά, πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η TCS London Marathon με ανακοινωσή της, ανέφερε: «Οι διοργανωτές του αγώνα δεν έχουν καμία σχέση με την κατάσταση που επικρατεί. Με βαθιά θλίψη, επιβεβαιώνουμε τον θάνατο ενός συμμετέχοντα στον μαραθώνιο TCS London Marathon του 2022.

Ένας 36χρονος άνδρας από τη Νοτιοανατολική Αγγλία κατέρρευσε μεταξύ του 23ου και του 24ου χιλιομέτρου και, παρόλο που έλαβε άμεση ιατρική περίθαλψη και ασθενοφόρο βρισκόταν στο σημείο μέσα σε τρία λεπτά, πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο.

Όλοι όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση του Μαραθωνίου του Λονδίνου θα ήθελαν να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος