fbpx

Νίκη Αραμπατζή: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη σημαντική συμβολή μας στην διοργάνωση» (vid)

Νίκη Αραμπατζή: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη σημαντική συμβολή μας στην διοργάνωση» (vid)

Οι εκπρόσωποι των φορέων, που μετέχουν στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, μίλησαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε σήμερα στο Ολυμπιακό Μουσείο.

Η Νίκη Αραμπατζή, πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, εκπροσώπησε τον Δήμαρχο, Κώστα Μπακογιάννη, λέγοντας: «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου, που βρίσκομαι για δεύτερη χρονιά στη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αθηναίων, τον Κώστα τον Μπακογιάννη. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που υποδεχόμαστε τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο στην Αθήνα για ακόμα μία φορά, σε συνθήκες κανονικότητας μετά από το προγενέστερο διάστημα που έχει μεσολαβήσει και που μας έχει δυσκολέψει. Νομίζω ότι και πέρυσι δείξαμε τα δείγματα γραφής και ότι τα καταφέραμε. Έναν ιστορικό αγώνα δρόμου, που φέρει πολλούς συμβολισμούς και θυμίζει ένδοξες στιγμές της ιστορίας μας. Μια διοργάνωση που Προσελκύει μεγάλους αθλητές, αλλά και απλούς αθλούμενους από όλο τον κόσμο και αποτελεί μία εξαιρετική αφορμή προβολής της πόλης της Αθήνας, διεθνώς.

Ο οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων συνεργάζεται και φέτος με το ΣΕΓΑΣ και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη σημαντική συμβολή μας στην διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις στην καινοτομία για φέτος για τους αγώνες δρόμου των 10 χιλιομέτρων, τους αγώνες των πανεπιστημίων, που συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά, και των 1.200 μέτρων των παιδιών. Επιτρέψτε μου να συγχαρώ και εκ μέρους του δημάρχου του Κώστα Μπακογιάννη, όλους τους διοργανωτές, συνδιοργανωτές, εργαζόμενους, σώματα ασφαλείας, αλλά κυρίως τους εθελοντές που συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.
Κυρία Σακοράφα θα ήθελα να το πω και δημοσίως, ότι η συνεργασία μας με το ΣΕΓΑΣ έχει περάσει σε ένα καινούργιο επίπεδο. Έχει αναγεννηθεί η σχέση μας και πραγματικά εύχομαι ακόμα καλύτερα και ακόμα περισσότερα στο μέλλον
».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος