fbpx

Γιάννης Ρόκκας: «Στον ΟΠΑΠ είμαστε υπερήφανοι που για ακόμη μια χρονιά συνδεόμαστε με τον Μαραθώνιο»

Γιάννης Ρόκκας: «Στον ΟΠΑΠ είμαστε υπερήφανοι που για ακόμη μια χρονιά συνδεόμαστε με τον Μαραθώνιο»

Η συνέντευξη Τύπου για τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (27/9) στο Ολυμπιακό Μουσείο.

Οι φορείς που συμμετέχουν έκατσαν και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο γεγονός, αλλά και την αγαστή συνεργασία τους με την Ομοσπονδία.

Από την πλευρά του ο chief marketing manager ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Ο Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας, καθώς και ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αθλητικά brand παγκοσμίως. Στον ΟΠΑΠ είμαστε υπερήφανοι που για ακόμη μια χρονιά συνδεόμαστε με τον Μαραθώνιο και βεβαίως για την εξαιρετική συνεργασία μας με τον ΣΕΓΑΣ. Μια συνεργασία που δεν αφορά μόνο τον μαραθώνιο, καθώς ο ΟΠΑΠ στηρίζει έμπρακτα τις εθνικές ομάδας στίβου, όλα τα δρομικά γεγονότα και τις δράσεις που σχεδιάζει η ομοσπονδία για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού. Θα ήθελα να συγχαρώ την εθνική ομάδα για τις επιτυχίες στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο Μόναχο.

Με γνώμονα την εστίαση μας στη νέα γενιά, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ΣΕΓΑΣ εγκαινιάζει τη διοργάνωση Universities Night Run 10χλμ στην οποία ο ΟΠΑΠ θα είναι χορηγός ονοματοδοσίας. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους δρομείς. Είναι όλοι νικητές διότι και μόνο η συμμετοχή σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση ισοδυναμεί με νίκη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος