fbpx

Νόα Λάιλς: «Στόχευα να ξεπεράσω το παγκόσμιο ρεκόρ του Μπολτ»

Νόα Λάιλς: «Στόχευα να ξεπεράσω το παγκόσμιο ρεκόρ του Μπολτ»

Σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη σε Αμερικανικό podcast προχώρησε ο 25χρονος δρομέας, Νόα Λάιλς, μέσα από την οποία ανέφερε τους στόχους που είχε θέσει, στον αγώνα των 200μ., στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.

Ο Αμερικανός αθλητής, γνώριζε εξαρχής πόσο δύσκολο ήταν να φτάσει, ή και να ξεπεράσει, την επίδοση των 19.19, του κορυφαίου Γιουσέιν Μπολτ.

Ωστόσο, έβαλε στόχο τόσο με τον προπονητή του, όσο και με τον ψυχολόγο του, την πρώτη θέση με ακόμα πιο σύντομο χρόνο (19.10), για να ξεπεράσει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Αλλά ακόμα κι’ αυτό να μην πετύχαινε, σίγουρα στοχεύοντας πιο ψηλά, θα άγγιζε το ήδη υπάρχον ρεκόρ, κάτι που θα αποτελούσε μεγάλο βήμα προόδου στην καριέρα του.

Εν τέλει, ο Λάιλς τερμάτισε στο Όρεγκον με την επίδοση των 19.31, χωρίς να φτάσει τον Τζαμαϊκανό αθλητή, ωστόσο όμως έκανε νέο εγχώριο ρεκόρ, ξεπερνώντας τον Μάικλ Τζόνσον, που είχε χρόνο 19.32.

Με αφορμή το νέο Αμερικανικό ρεκόρ του Νόα Λάιλς, ο Τζόνσον δήλωσε: «Τη στιγμή που βγήκε από την στροφή το ήξερα. Όταν μιλάμε για τον Νόα, δε θα πρέπει πλέον να τον βάζουμε στη συζήτηση για το ρεκόρ της Αμερικής. Η κουβέντα θα γίνεται για το παγκόσμιο ρεκόρ.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος