fbpx

Ευρωπαϊκό: Στην ένατη θέση η Καρύδη

Ευρωπαϊκό: Στην ένατη θέση η Καρύδη

Ένατη θέση στον τελικό του άλματος τριπλούν για τη Σπυριδούλα Καρύδη που ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο την παρουσία της στο Μόναχο.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι με καλύτερο άλμα στα 13.54, κατέλαβε την ένατη θέση, έχοντας 13.32 και 13.10 στα πρώτα δύο άλματα.

«Στο δεύτερο είχα καλό αέρα δεν το εκμεταλλεύτηκα. Δεν με πειράζει η θέση, θα ήθελα να κάνω καλύτερη επίδοση από τον προκριματικό. Δεν το ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα, ωστόσο ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας με πολύ έντονη παρουσία του κόσμου στις εξέδρες. Είχα λίγο άγχος. Ήθελα να πάω λίγο καλύτερα και το ήθελα και για τον προπονητή μου, που με στηρίζει στη διάρκεια της σεζόν και βοηθάει ώστε να μπορέσω να παρακολουθώ και τη σχολή και παράλληλα να κάνω και τις προπονήσεις μου» ανέφερε μετά τον αγώνα η φοιτήτρια οδοντιατρικής.

Η Μαρίνα Μπεχ- Ρόμαντσουκ από την Ουκρανία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 15.02 μ. και σημείωσε την κορυφαία επίδοση φέτος στην Ευρώπη. Αργυρό μετάλλιο για την Κριστίνα Μάκελα (Φινλανδία) με 14, 64 μέτρα ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η Χάνα Μινένκο (Ισραήλ) με 14,45 μέτρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος