fbpx

Ευρωπαϊκό: Ικανοποίηση παρά τον αποκλεισμό για την ομάδα 4Χ100

Ευρωπαϊκό: Ικανοποίηση παρά τον αποκλεισμό για την ομάδα 4Χ100

Η εθνική ομάδα των ανδρών 4Χ100 δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος, μένοντας 9η στο σύνολο.

Με χρόνο 39.11, η τετράδα των Κώστα Ζήκου, Θοδωρή Βροντινού, Παναγιώτη Τριζυβά και Γιάννη Νυφαντόπουλου, τερμάτισε στην τέταρτη θέση της πρώτης σειράς και έμεινε εκτός τελικού με τον 9ο καλύτερο χρόνο συνολικά.

«Ήρθαμε εδώ με στόχο να κυνηγήσουμε μια επίδοση κάτω από το 39.00 που θα μας έδινε και την πρόκριση, ωστόσο δεν βγήκε. Ήταν λίγο δύσκολες οι συνθήκες, θεωρώ πως με καλύτερο καιρό θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε το φετινό μας ρεκόρ. Ελπίζω η στήριξη που είχαμε φέτος να συνεχιστεί και για του χρόνου και το 2024 που είναι ολυμπιακή χρονιά. Με την ομαδική δουλειά που ήδη κάνουμε από φέτος μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι πολύ καλύτερο. Η προσπάθεια που κάναμε μπορεί να μην έφερε την πρόκριση στον τελικό, όμως θεωρώ πως πέτυχε», είπε αρχικά ο Κώστας Ζήκος ενώ από την πλευρά του ο Τριζυβάς σχολίασε:

«Από το 2017 έχουμε ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια. Πέρα από τη δουλειά που κάνουμε στις αλλαγές έχουμε άριστες σχέσεις, έχουμε κοινούς στόχους. Ελπίζουμε να συνεχιστεί η στήριξη που έχουμε για τους αγώνες του χρόνου. Ευχαριστούμε τους προπονητές της σκυτάλης Περικλή Χατζηαναστασιάδη και Χρήστο Κατσίκα».

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος είπε για την παρουσία της ομάδα: «Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, για εμένα όχι αντιπροσωπευτική, στο μυαλό μου υπήρχε μόλο ο τελικός ήταν ένας εφικτός στόχος που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαι χαρούμενος γιατί μια ένατη θέση στην Ευρώπη δεν είναι αμελητέα».

Ο νεαρότερος της ομάδας, Θοδωρής Βροντινός είπε: «Ήθελα να το χαρώ, ήταν πολύ καλή εμπειρία. Πιστεύω πως στο μέλλον θα έχουμε ευκαιρίες ξανά να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος