fbpx

Ευρωπαϊκό: Εκτός τελικού με ατομικό ρεκόρ

Ευρωπαϊκό: Εκτός τελικού με ατομικό ρεκόρ

Ξεπέρασε τον εαυτό της ξανά η Δήμητρα Γναφάκη, αλλά αυτό δεν έφτανε για να περάσει στον τελικό των 400 μ. εμπόδια. 

Εκτός τελικού έμεινε η Δήμητρα Γναφάκη, η οποία τερμάτισε στην τέταρτη θέση στη σειρά της. Η Ελληνίδα αθλήτρια αν και πέτυχε ατομικό ρεκόρ ξανά, δεν κατάφερε να μπει στον τελικό των 400 μ. με εμπόδια

Η Γναφάκη πέτυχε την 3η καλύτερη επίδοση στη χώρα μας με 56.14 και θα μπορούσε να τα πάει ακόμα καλύτερα όπως τόνισε η ίδια. Η Φανή Χαλκιά (52.77) και η Χριστίνα Χαντζή (55.94) κατέχουν τους καλύτερους χρόνους στην ιστορία του αγωνίσματος στη χώρα μας.

«Έκανα λάθη και αποσυντονίστηκα στο δεύτερο μισό. Έκανα πολλά βηματάκια, έκοβα, ξεκινούσα και παρόλα αυτά 56.14. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα γινόταν αν έκανα μια σωστή κούρσα. Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου. Σήμερα θα μπορούσε να γράψει κάτω από 56.00.

Είμαι περήφανη για τις εμφανίσεις μου. Χάρηκα πολύ που έτρεξα σε αυτόν τον αγώνα. Η εμπειρία ήταν μοναδική όπως και η διοργάνωση. Στόχος μου είναι να πέσω κάτω από τα 56.00 και να σταθεροποιηθώ εκεί και του χρόνου να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Με τον προπονητή μου Μιχάλη Μανουσάκη θα σχεδιάσουμε την επόμενη χρονιά όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάποιες προετοιμασίες ώστε να μην είμαι διαρκώς μόνη στην προπόνηση. Φέτος έκανα και ένα κομμάτι προετοιμασίας μου στο Ηράκλειο μαζί με την καλή μου φίλη Ειρήνη Βασιλείου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος