fbpx

Ευρωπαϊκό: Πρόκριση με ρεκόρ για τη Δήμητρα Γναφάκη

Ευρωπαϊκό: Πρόκριση με ρεκόρ για τη Δήμητρα Γναφάκη

Η Δήμητρα Γναφάκη πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά των 400μ. με εμπόδια βελτιώνοντας το προσωπικό της ρεκόρ. 

Η Δήμητρα Γναφάκη ξεπέρασε τον εαυτό της βελτιώνοντας το προσωπικό της ρεκόρ και τερματίζοντας δεύτερη στη σειρά της πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα 400μ. με εμπόδια

Η Ελληνίδα αθλήτρια τερμάτισε σε 56.45, ενώ πρώτη ήταν η Τσέχα Νικολέτα Γίτσχοβα με 55.93. Την κορυφαία επίδοση στον προκριματικό σημείωσε η Καρολίνα Κράφζικ από τη Γερμανία με 54.32.

«Ήμουν λίγο άτονη από το ζέσταμα, δεν μπορούσα να ενεργοποιηθώ. Με έπιασε και άγχος το οποίο ευτυχώς κατάφερα να κοντρολάρω όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί τελείωσαν όλα. Νιώθω πολύ καλά, πίστευα πως το μια επίδοση περίπου στα 56.50 θα ήταν αρκετή να μου δώσει την πρόκριση κι έτσι έγινε. Έχω ακόμη περιθώρια και είμαι σε θέση να τρέξω ακόμη γρηγορότερα και να κυνηγήσω χρόνους λίγο κάτω από το 56.00.

Το επίπεδο στο αγώνισμα είναι πολύ υψηλό, παρόλα αυτά δε φοβάμαι, αφού ήρθα εδώ για να παλέψω και αυτό θα κάνω. Είναι ένας αγώνας, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Η χρονιά φέτος για εμένα ήταν πολύ διαφορετική σε ότι έχω κάνει μέχρι τώρα. Ποτέ ξανά δεν τράβηξε τόσο, ενώ δυσκολεύτηκα αρκετά με τα διαδοχικά ταξίδια. Αυτός είναι όμως ο τρόπος για να κυνηγάμε πρόκριση και αυτό θα μάθουμε να κάνουμε καλύτερα», ήταν τα λόγια της Ελληνίδας πρωταθλήτριας μετά το τέλος του αγώνα της. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος