fbpx

Όρεγκον 2022: Επιστροφή με καθυστέρηση, ταλαιπωρία και χωρίς αποσκευές (pic)

Όρεγκον 2022: Επιστροφή με καθυστέρηση, ταλαιπωρία και χωρίς αποσκευές (pic)

Οι δηλώσεις της Σπυριδούλας Καρύδη και της Κυριακής Φιλτισάκου.   

Με αρκετές ώρες καθυστέρηση επέστρεψε το πρώτο γκρουπ της Εθνικής μας ομάδας από το Όρεγκον, εκεί όπου είναι σε εξέλιξη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τα μέλη της αποστολής μας δεν γλίτωσαν τη ταλαιπωρία και κατά την άφιξη τους στην Ελλάδα, αφού φτάνοντας στους ιμάντες παραλαβής των αποσκευών, διαπίστωσαν πως τα πράγματα τους δεν είχαν μπει ποτέ στο αερoπλάνο.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Γιατρουδάκης και ο ταμίας, Γιάννης Λιούμπας ήταν στο αεροδρόμιο, προκειμένου να υποδεχθούν όλα τα μέλη της αποστολής, που ήρθαν από το Όρεγκον.

«Ήταν μια μοναδική εμπειρία σε ένα εξαιρετικό στάδιο. Η χρονιά ήταν αρκετή δύσκολη για εμένα με τις απαιτήσεις των προπονήσεων και της σχολής. Έκανα πολύ καλή προετοιμασία στο Σιατλ και πιστεύω πως στο Μόναχο θα είμαι σε θέση να διεκδικώ κάτι καλύτερο», είπε η Σπυριδούλα Καρύδη, ενώ από την πλευρά της, η Κυριακή Φιλτισάκου σχολίασε. «Ήταν δύσκολο για εμένα, καθώς τον τελευταίο μήνα είχα μείνει αρκετά πίσω στις προπονήσεις λόγω του τραυματισμού στο δικέφαλο. Σε λίγες ημέρες ξεκινάω την προετοιμασία μου στόχο το καλύτερο δυνατό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Οι Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη και ο προπονητής Κωστής Παπαμαρκάκης στο με την πρόεδρο, τον γενικό γραμματέα και τον ταμία της Ομοσπονδίας

Αρκετά ταλαιπωρημένοι και με μεγάλη αναμονή, προσπαθώντας να προχωρήσουν την διαδικασία ανεύρεσης των αποσκευών τους εμφανίστηκαν και οι τρεις πρωταθλητές της σφυροβολίας, ο Μιχάλης Αναστασάκης, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και η Σταματία Σκαρβέλη. Ο τρεις αθλητές θα ξεκινήσουν άμεσα την προετοιμασία τους για του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τον επόμενο μεγάλο τους στόχο στη σεζόν.

Σε μεγάλη περιπέτεια εξελίχθηκε και το ταξίδι της επιστροφή της Νικόλ Κυριακοπούλου και της Ελένης Πόλακ. Οι διοργανωτές έχασαν τα κοντάρια τους, με αποτέλεσμα η Κυριακοπούλου προσπαθώντας να αναζητήσει τον οδηγό που τα μετέφερε να χάσει την πτήση της για τη Νέα Υόρκη. Η αθλήτρια, αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής, έχοντας τη διαβεβαίωση των διοργανωτών, πως θα έχει μαζί της και τα κοντάρια της. Σε αντίθεση με την Κυριακοπούλου, η Ελένη Πόλακ, ταξίδεψε κανονικά για την Ελλάδα και θα περιμένει από τους διοργανωτές να της στείλουν τα κοντάρια της.

Στην μεγάλη φωτό: Η Κυριακή Φιλτισάκου, η Σπυριδούλα Καρύδη, ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου και ο Μανώλης Καραγιάννης με την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος