fbpx

Παγκόσμιο: «Χρυσή» στα 100 μέτρα η Φρέιζερ-Πράις

Παγκόσμιο: «Χρυσή» στα 100 μέτρα η Φρέιζερ-Πράις

Επίδοση ρεκόρ καθώς πήρε τον τίτλο στα 35 της για πέμπτη φορά στην καριέρα της.

Η 35χρονη Σέλι-Ανν Φρέιζερ-Πράις αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Γιουτζίν του Όρεγκον. Η Τζαμαϊκανή είχε επίδοση 10,67 δευτερολέπτων και πέτυχε το ρεκόρ καθώς πήρε τον τίτλο για πέμπτη φορά στην καριέρα της τερματίζοντας μπροστά από τις συμπατριώτισσές της, την Σέρικα Τζάκσον και την Ιλέιν Τόμπσον-Χέρα που πήραν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η κάτοχος δύο χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων πήρε πρώτη φορά τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πριν 13 χρόνια, στη διοργάνωση του 2009 στο Βερολίνο. «Αισθάνομαι ευλογημένη που έχω αυτό το ταλέντο και συνεχίζω να τα καταφέρνω στα 35, έχοντας παιδί και ελπίζω να εμπνεύσω γυναίκες να κάνουν το δικό τους ταξίδι», είπε. «Δεν μπορώ να απαριθμήσω τις περιπτώσεις που είχα προβλήματα και ανέκαμψα και είμαι εδώ ξανά. Συνεχίζω να θυμίζω στον εαυτό μου ότι δεν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχεις την ικανότητα αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Τώρα ήταν».

 Εκτός μεταλλίων έμεινε η Ντίνα Άσερ-Σμιθ η οποία ισοφάρισε το βρετανικό ρεκόρ με 10,83 δευτερόλεπτα αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο από την τέταρτη θέση έχοντας επόμενους στόχους τους Αγώνες Κοινοπολιτείας και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος