fbpx

Νεϊμάρ σε όσους τον κρίνουν για την κρουαζιέρα: «Σε αυτούς που δεν ήρθαν, συλλυπητήρια»

Νεϊμάρ Αλ Χιλάλ

Ο Νεϊμάρ δεν δίστασε να επιτεθεί σε όσους του άσκησαν κριτική για την τριήμερη κρουαζιέρα που διοργάνωσε και τους (μόλις!) 3.500 καλεσμένους που βρέθηκαν εκεί.

Ο Νεϊμάρ απόλαυσε τις τελευταίες μέρες στην πολυτελή κρουαζιέρα του, δίπλα σε τραγουδιστές, διασημότητες και συνολικά 3.500 καλεσμένους που τον… τίμησαν με την παρουσία τους.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε έντονες ανιδράσεις και σφοδρή κριτική προρ το πρόσωπό του. Ο σούπερ σταρ της Αλ Χιλάλ συνεχίζει να αναρρώνει από τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη για τα Προκριματικά της Νότιας Αμερικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

«Ποιος θα έλεγε ότι θα είχα το όνομά μου σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Δεν το φανταζόμουν ποτέ αυτό και το να μπορώ να το απολαύσω, να νιώσω τη φροντίδα των ανθρώπων μου και να βλέπω την οικογένειά μου να διασκεδάζει ήταν πραγματικά διαφορετικό. Δυστυχώς δεν μπορώ να εξυπηρετήσω τους πάντες στο πλοίο, αλλά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα… για όσους δεν ήταν τα συλλυπητήριά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ στα social media, μετά την κριτική που δέχτηκε για το πάρτι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Sport Gossip