fbpx

Μίτας στο ApexSports.gr: «Δουλεύω σκληρά και τίποτα δεν είναι τυχαίο»

Μίτας στο ApexSports.gr: «Δουλεύω σκληρά και τίποτα δεν είναι τυχαίο»

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο φοβερός Μάκης Μίτας, πριν λίγες ημέρες στον τελικό του σκιτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής στο Αλμάτι του Καζακστάν, προσθέτοντας πολύτιμους πόντους που θα τον εδραιώσουν μέσα στην πρώτη 10αδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Μετά την εξαιρετική πορεία του στο Καζακστάν, ο Έλληνας πρωταθλητής, μίλησε στο ApexSports.gr, τονίζοντας ότι οι κόποι του επιβραβέυτηκαν, ενώ αφιέρωσε το μετάλλιο σε όλους όσους τον στηρίζουν.

Συγκεκριμένα, ειπε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό μετάλλιο για εμένα, καθώς επιβράβευτηκε η δουλειά και η πολύ προπόνηση που κάνω. Δουλεύω σκληρά και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αφιερώνω το μετάλλιο σε όλους όσους με στηρίζουν και με αγαπούν».

Η Εθνική μας ομάδα έχει ένα δύσκολο έργο στον δρόμο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι το 2024, με τον Μίτα να σημειώνει: «Μετά από το Παγκόσμιο στο Καζακστάν έχουμε με την Εθνική ομάδα ένα μεγάλο Grand Prix στην Μαλακάσα, το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ιταλία και αργότερα το Ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που είναι οι πιο σημαντικοί αγώνες, καθώς έχουν προκρίσεις για την Ολυμπιάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή