fbpx

Παγκόσμιο κύπελλο – Λάρνακα: Ολοκλήρωσαν την παρουσία τους οι ομάδες στο μεικτό σκητ

Παγκόσμιο κύπελλο – Λάρνακα: Ολοκλήρωσαν την παρουσία τους οι ομάδες στο μεικτό σκητ

Οι δύο ελληνικές ομάδες με τους Μίτα-Κατζουράκη και Γκογκολάκη-Μαρκαντωνάκη δεν μπόρεσαν να φέρουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα και έμειναν πολύ μακριά από τις επιδόσεις που έδιναν πρόκριση.

Ο Μάκης Μίτας και η Εμμανουέλα Κατζουράκη πέτυχαν συνδυαστικά 123/150 πιάτα με 19-24-20 και 16-21-23 να είναι οι σειρές βολών τους αντίστοιχα. Κατέκτησαν την 26η θέση του προκριματικού. Ο Γιάννης Γκογκολάκης από την άλλη αγωνίστηκε με την 15χρονη (!) Άννα Μαρία Μαρκαντωνάκη σε μία συμμετοχή που αφορούσε περρισσότερο σε απόκτηση εμπειρίας. Ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στην 32η και τελευταία θέση με 113/150 πιάτα.

Ο Πέτρος Εγγλεζούδης μαζί με την Αναστασία Ελευθερίου πέτυχαν μία μεγάλη διάκριση για την Κύπρο με το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησαν. Προκρίθηκαν πρώτοι από τον προκριματικό με 140/150 πιάτα και στην αναμέτρηση για το χρυσό ηττήθηκαν με 6-4 από την ομάδα της Γερμανίας.

Με αυτές τις εμφανίσεις ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο σκητ. Η Εθνική ομάδα θα ξεκουραστεί για ένα διάστημα και στα τέλη του Απριλίου θα βρίσκεται στο Κάιρο της Αιγύπτου για το επόμενο παγκόσμιο κύπελλο. Σειρά στη Λάρνακα θα πάρουν όμως οι Έλληνες του τραπ. Στους άνδρες θα αγωνιστούν οι Αργύρης Τζινάκος, Γιώργος Κοτούλας, Γιάννης Χατζητσακίρογλου και χωίς δικαίωμα πρόκρισης στον τελικό οι Γιώργος Παππάς και Χρήστος Δετσαρίδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή