fbpx

Παγκόσμιο κύπελλο – Λάρνακα: Εκτός τελικού η Κατζουράκη

Παγκόσμιο κύπελλο – Λάρνακα: Εκτός τελικού η Κατζουράκη

Τα λάθη στην τελευταία σειρά βολών τη δεύτερη μέρα του προκριματικού στοίχισαν στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια την είσοδο τον τελικό του σκητ γυναικών.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στην 13η θέση με τελικό σκορ 116/125 πιάτα. Για τη πρόκριση στον τελικό χρειαζόταν τουλάχιστον άλλα δύο πιάτα, αφού η Κύπρια Αναστασία Ελευθερίου και η Κινέζα Γιτίνγκ Τζιάνγκ ισοβαθμούν στην 8η θέση της κατάταξης του προκριματικού με 118/125 και θα διεκδικήσουν σε shoot-off το 8ο και τελευταίο εισιτήριο.

Η Κατζουράκη μετά το 72/75 την πρώτη μέρα είχε 23/25 στην 4η σειρά βολών και 21/25 στην 5η και τελευταία σειρά βολών, στην οποία είχε τρεις διαδοχικές αστοχίες. Η νεαρή αθλήτρια θα στρέψει πλέον την προσοχή της στον προκριματικό του μεικτού σκητ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29/3, στον οποίο θα αγωνιστεί πλάι στον Μάκη Μίτα. Η επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα κυνηγήσει την ατομική διάκριση θα είναι το παγκόσμιο κύπελλο πήλινων στόχων του Καΐρου, στο οποίο ο αγώνα του σκητ γυναικών θα διεξαχθεί μεταξύ 27-29 Απριλίου.

Ακολουθεί η κάρτα με τις βολές της Κατζουράκη και η πρώτη εικοσάδα της τελικής κατάταξης του προκριματικού:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή