fbpx

Παγκόσμιο κύπελλο – Λάρνακα: Δεν πήραν την πρόκριση για τον τελικό οι Έλληνες στο σκητ ανδρών

Παγκόσμιο κύπελλο – Λάρνακα: Δεν πήραν την πρόκριση για τον τελικό οι Έλληνες στο σκητ ανδρών

Οι τέσσερις Έλληνες που συμμετείχαν στον προκριματικό του παγκοσμίου κυπέλλου πήλινου στόχου που διεξάγεται στη Λάρνακα της Κύπρου έμειναν εκτός τελικού μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης μέρας του προκριματικού με τα τελευταία 50 πιάτα.

Ο Μάκης Μίτας και ο Νίκος Μαυρομμάτης πέτυχαν συνολικά 118/125 πιάτα με 48/50 και 46/50 αντίστοιχα την δεύτερη μέρα του προκριματικού. Κατατάχθηκαν στη 19η και 22η θέση του προκριματικού. Με 46/50 τη δεύτερη μέρα ο Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης έφτασε τα 116/125 πιάτα συνολικά και έμεινε στην 35η θέση, ενώ ο Γιάννης Γκογκολάκης με 44/50 τη δεύτερη μέρα και 114/125 συνολικά έμεινε στην 49η θέση, θα αγωνιζόταν όμως εξαρχής μονο στον προκριματικό.

Την Τετάρτη 29/3 ο Μίτας μαζί με την Εμμανουέλα Κατζουράκη και ο Γκογκολάκης μαζί με τη νεαρή Άννα Μαρία Μαρκαντωνάκη θα αγωνιστούν στο μεικτό σκητ, ενώ ο επόμενος διεθνής αγώνας της Εθνικής θα είναι στα τέλη του Απριλίου στο παγκόσμιο κύπελλο πήλινου στόχου του Καΐρου. Ακολουθούν τα αποτελέσματα του προκριματικού στο σκητ ανδρών:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή