fbpx

Κατζουράκη: «Είμαι καλά, δώστε αίμα για τους τραυματίες»

Κατζουράκη: «Είμαι καλά, δώστε αίμα για τους τραυματίες»

Η Χανιώτισσα Εμμανουέλα Κατζουράκη πήρε χθες το βράδυ το τρένο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει, ενώ σε δύο ημέρες θα έφευγε για τη Ντόχα του Κατάρ με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας για να συμμετάσχει σε ακόμα ένα παγκόσμιο κύπελλο σκητ.

Δυστυχώς το τρένο που επιβιβάστηκε ήταν αυτό που συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορικό τρένο στα Τέμπη, σε ένα από τα μεγαλύτερα δυστυχήματα που έχουν γίνει ποτέ στη χώρα μας σε μέσα σταθερής τροχιάς. Η ίδια αν και τραυματίστηκε ελαφρά ήταν ανάμεσα στους επιβάτες που μπόρεσαν να βγουν σώοι από το βαγόνι τους και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να γίνουν οι πρώτες εξετάσεις.

Η ίδια δημοσίευσε ένα σύντομο μήνυμα στα social media για να δηλώσει πως είναι καλά, ενώ κάλεσε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στην αιμοδοσία για τις ανάγκες των ανθρώπων που έχουν τραυματιστεί σοβαρά: «Ευχαριστώ πολύ όσους με παίρνουν τηλέφωνο και μου στέλνουν μηνύματα. Δε θέλω να είμαι αγενής, δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Είμαι καλά, πολύ καλύτερα από άλλους πιο άτυχους. Εάν θέλετε να βοηθήσετε παρακαλώ δώστε αίμα για τους τραυματίες του ατυχήματος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή