fbpx

Η Κατζουράκη ανάμεσα στους τραυματίες των Τεμπών

Η Κατζουράκη ανάμεσα στους τραυματίες των Τεμπών

Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια που τον Ιανουάριο κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο του σκητ στο Μαρόκο ήταν ανάμεσα στους επιβάτες του τρένου που συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορικό τρένο στα Τέμπη τα ξημερώματα της Τετάρτης 1/3 και βύθισε όλη την Ελλάδα στη θλίψη.

Όπως ανέφερε πρώτο το Cretapost, η Εμμμανουέλα Κατζουράκη ήταν ανάμεσα στους τραυματίες. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει: «Η ίδια ευτυχώς επέζησε της σφοδρής σύγκρουσης ωστόσο φαίνεται να τραυματίστηκε στα πόδια. Η 23χρονη φοιτήτρια φαρμακευτικής, είχε επιλέξει το τρένο για την επιστροφή της από την Αθήνα, όπου είχε πάει για ζητήματα της σκοποβολής. Δυστυχώς, βρισκόταν στα βαγόνια που επηρεάστηκαν από την σύγκρουση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η υγείας της».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ApexSports.gr η Κατζουράκη πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο μαζί με άλλους επιζήσαντες της τραγωδίας για να εξεταστούν στα μάτια, για την πιθανή ύπαρξη θραυσμάτων από τη σύγκρουση των δύο τρένων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή