fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Κάιρο: Στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων η Ινδία (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Κάιρο: Στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων η Ινδία (vid)

Η Ινδία κατέλαβε την πρώτη θέση στον πίνακα μεταλλίων με 4 χρυσά και 3 χάλκινα στον σταθμό του παγκοσμίου κυπέλλου στο Κάιρο.

 Στη διοργάνωση της Αιγύπτου η Ουγγαρία ήταν δεύτερη στον πίνακα μεταλλίων με 2 χρυσά και ένα αργυρό ενώ η Ιταλία ακολούθησε με απολογισμό ενός χρυσού και ενός αργυρού.

 Την τελευταία ημέρα δράσης ο Ανίς Μπανβάλα πήρε το χάλκινο στα 25 μέτρα πιστολιού ταχείας βολής. Κάτοχος του τίτλου στους Αγώνες Κοινοπολιτείας του 2018, πήρε 21 βαθμούς μετά από 6 σειρές, με νικητή τον Ιταλό Μάσιμο Σπινέλα και δεύτερο τον Γάλλο Κλεμάν Μπεσαγκέ.

 Ο 22χρονος Αϊσβάρι Πρατάπ Σινχ Τομάρ πήρε την πρώτη θέση στο τυφέκιο 50 μέτρων τριών θέσεων. Αυτό είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο που παίρνει σε παγκόσμιο κύπελλο μετά από εκείνο στο Νέο Δελχί το 2021. Ο Ρουντράνκς Μπαλασέμπ Πατίλ πήρε 2 χρυσά, στο αεροβόλο τυφέκιο 10 μέτρων και στο μεικτό μαζί με τη Ναρμάντα Ρατζού ενώ έκανε δικό του και το χάλκινο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων.

 Η 14χρονη Τιοτάμα Σεν πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο τυφέκιο 10 μέτρων χάνοντας την πρόκριση για τον τελικό για ένα δέκατο του βαθμού. Επόμενος σταθμός είναι το Μποπάλ της Ινδίας, το διάστημα 20 με 31 Μαρτίου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή