fbpx

Για Κάιρο ταξιδεύει η Κορακάκη μετά το ιδανικό ντεμπούτο στη Σόφια

Για Κάιρο ταξιδεύει η Κορακάκη μετά το ιδανικό ντεμπούτο στη Σόφια

Ενθουσιαμένη ήταν η Άννα Κορακάκη από το αγωνιστικό της ντεμπούτο για το 2023 το οποίο έγινε στο γκραν πρι της γειτονικής Σόφια στη Βουλγαρία. Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε τα εξής: «Πρώτος αγώνας για το 2023 με ένα μεγάλο 586 και 1η θέση στα 10μ αεροβόλο πιστόλι γυναικών στο Grand Prix στη Σόφια και νιώθω ήδη πανέτοιμη για τις μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς».

Επόμενη στάση για την ίδια αλλά και για τον αδερφό της, Διονύση Κορακάκη, είναι το Κάιρο της Αιγύπτου, εκεί όπου θα διεξαχθεί το πρώτο μεγάλο παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς για τα αγωνίσματα τουφεκιού και πιστολιού μεταξύ 17 και 24 Φεβρουαρίου. Τα δύο αδέρφια θα αναχωρήσουν μαζί με τον προπονητή και πατέρα τους, Τάσο Κορακάκη την Πέμπτη (16/2) και θα επιστρέψουν την Τρίτη (21/2).

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 θα επιστρέψει στο Κάιρο μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε τον Οκτώβριο του 2022, εκεί όπου εξασφάλισε την τρίτη διαδοχική της Ολυμπιακή πρόκριση και έγινε το πρώτο μέλος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας για το Παρίσι το 2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή