fbpx

Το μήνυμα της Άννας Κορακάκη για τη βράβευση της από την ΕΟΕ (vid)

Το μήνυμα της Άννας Κορακάκη για τη βράβευση της από την ΕΟΕ (vid)

Το δικό της μήνυμα μέσω βίντεο θέλησε να δώσει η Άννα Κορακάκη, σχετικά με τη βράβευσή της από την ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή), μιας και δε μπόρεσε να παρευρεθεί στην τιμητική εκδήλωση.

«Καλησπέρα σε όλες και όλους. Θέλω αρχικά να ευχηθώ να έχουμε μία πολύ πολύ καλή χρονιά, με υγεία, πάνω και πέρα απ’ όλα, μια παραγωγική χρονιά, ας είναι αυτός ο χρόνος, αλλά και κάθε χρόνος, όπως ο καθένας μας τον ονειρεύεται.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για ακόμα μία τιμητική βράβευση, και να εκφράσω το πόσο πολύ λυπάμαι που δε μπόρεσα να παρευρεθώ εκεί, αλλά όπως τυχαίνει να γνωρίζεται, ζω αρκετά μακριά από την Αθήνα, συγκεκριμένα στη Δράμα, και πολλές φορές αυτό αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την παρουσία μου σε εκδηλώσεις όπως αυτή.

Συν το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε πυρετώδης προετοιμασία για τις επερχόμενες διοργανώσεις, που στη σκοποβολή ξεκινούν ήδη από τον Γενάρη και τον Φλεβάρη, τα μεγάλα πρωταθλήματα. Αυτή τη στιγμή σας μιλάω από το σπίτι μου, αλλά σε λίγες μέρες θα ταξιδεύουμε.

Θέλω να δώσω επίσης μία ευχή για τον Ελληνικό αθλητισμό, όπως κάνω κάθε χρόνο, και αυτή είναι να είναι όλοι οι αθλητές μας υγιείς, χωρίς τραυματισμούς, και να κατακτήσουν αθλητικά ότι ονειρεύονται, να έχουμε πολλές Ολυμπιακές προκρίσεις, αλλά και πολλά μετάλλια, για ακόμα μία χρονιά.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω το πόσο θα ήθελα, και πόσο εύχομαι και προσεύχομαι, και αυτή η χρονιά, αλλά και στο μέλλον, την κάθε μέρα που ξυπνάμε, να μη θρηνήσει ο Ελληνικός αθλητισμός άλλες απώλειες, και κάθε οικογένεια φυσικά.

Δε θέλω να σας μαυρίσω με αυτή τη δήλωση, ωστόσο πιστεύω όλοι στεναχωρηθήκαμε βαθύτατα για τις απώλειες που είχαμε, και λέω είχαμε γιατί θεωρώ τον Ελληνικό αθλητισμό μία μεγάλη οικογένεια. Πραγματικά προσεύχομαι να μην έχουμε άλλα παρόμοια δυσάρεστα γεγονότα.

Και πάλι συγνώμη αν σας μαύρισα, αλλά πραγματικά πιστεύω πως πρέπει να τους μνημονεύουμε και να τους τιμάμε. Σας ευχαριστώ και πάλι, εύχομαι σε όλους υγεία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή