fbpx

Γκραν Πρι Ρούζε: Ξεχώρισε με 2 τίτλους η ομάδα της Πολωνίας

Γκραν Πρι Ρούζε: Ξεχώρισε με 2 τίτλους η ομάδα της Πολωνίας

H Πολωνία ήταν μεταξύ των ομάδων που πανηγύρισε τίτλο στο Γκραν Πρι του Ρούζε της Σλοβακίας έπειτα από τέσσερις ημέρες δράσης. Η τριάδα των Γιουλίτα Μπόρεκ, Καταρίνα Κλέπατς και Γιοάνα Βαβρονόφσκα νίκησε τις Μαριάμι Προντιασβίλι, Λίζι Κιλάτζε και Νίνο Σαλουκβάτζε από τη Γεωργία με 16-6 στο αεροβόλο πιστόλι ενώ στο μικρό τελικό η Τσεχία επικράτησε της οικοδέσποινας Σλοβακίας.

 Ο άλλος ομαδικός τίτλος για την Πολωνία ήρθε στο αεροβόλο τυφέκιο με τις Ανέτα Στάνκιεβιτς, Γιούλια Έβα Ποτρόφσκα και Νατάλια Κοχάνσκα να νικούν τις Αλεξάντρα Χάβραν, Αντρέα Άρσοβιτς και Τεοντόρα Βουκόγιεβιτς από την Σερβία με 16-10.

 Πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών η Νότια Κορέα με τους Χανγκ Σέουνγκ-Βου, Κιμ Τσέονγκ-Γιονγκ και Κανγκ Έουν-Σέουνγκ να νικούν με 16-8 τους Αυστριακούς Αντρέας Άουπριχ, Ρίτσαρντ Τσεχμάιστερ και Ντάνιελ Κραλ ενώ το χάλκινο πήρε η Ελβετία σε βάρος της Γεωργίας.

 Η Αυστρία πήρε τον τίτλο στο αεροβόλο τυφέκιο με τους Μάρτιν Στρεμπλφ, Αλεξάντερ Σμιρλ και Τομπίας Μάγιερ με 16-14 απέναντι στην Σλοβενία των Λούκα Λούκιτς, Άνζε Πέστερελ και Γιούρε Σότσιτς. Στο μεικτό ομαδικό αεροβόλο τυφέκιο Οσεάν Μίλερ και Λούκας Μπερνάρ Κριζ από τη Γαλλία νίκησαν 16-14 τους συμπατριώτες τους Τζούλια Κανεστρελί και Μπριάν Μποντουάν ενώ στο μεικτό ομαδικό αεροβόλο πιστόλι η Μαριάμι Προντιασβίλι και ο Τσότνε Μακαβαριάνι από τη Γεωργία επιβλήθηκαν με 16-14 της Ελμίρα Καραπετιάν και του Μπενίκ Χαλγκατιάν από την Αρμενία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή