fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Ραμπάτ: Ένα βήμα πριν τον τελικό Κατζουράκη και Μαυρομμάτης

Παγκόσμιο Κύπελλο Ραμπάτ: Ένα βήμα πριν τον τελικό Κατζουράκη και Μαυρομμάτης

Οι δύο Έλληνες σκοπευτές διατήρησαν το υψηλό επίπεδο και τη δεύτερη μέρα του προκριματικού του σκητ στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στο Ραμπάτ (Μαρόκο) και έχουν θέσει υποψηφιότητα για μία από τις οκτώ θέσεις των τελικών σε άνδρες και γυναίκες ανίστοιχα.

Ο Νίκος Μαυρομμάτης έκανε 49/50 στις δύο σημερινές σειρές βολών και σε συνδυασμό με το απόλυτο 50/50 της πρώτης μέρας του προκριματικού συγκεντρώνει 99/100. Η επίδοση αυτή τον φέρνει αυτή τη στιγμή στη 2η θέση της κατάταξης πίσω μόνο από τον Αιγύπτιο Αζμί Μεχέλμπα που έχει 100/100. Απομένει άλλη μία σειρά των 25 βολών το πρωί της Κυριακής 15/1 για να ολοκληρωθεί ο προκρματικός γύρος και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα διεξαχθεί ο τελικός. Ο Μάκης Μίτας που χθες έκανε επίσης 50/50 δεν μπόρεσε να μείνει εντός θέσεων πρόκρισης τη 2η μέρα. Το 23/25 στην 4η σειρά βολών τον έριξε στην 16η θέση. Για να μπει στους 8 του τελικού χρειάζεται σίγουρα 25/25 στην τελευταία σειρά βολών του προκριματικού αύριο το πρωί. Ο Μπάμπης Χαλκιαδάκης με 96/100 είναι αυτή τη στιγμή 24ος και ο Γιάννης Γκογκολάκης με 92/100 38ος.

Αποτελέσματα δεύτερης μέρας προκριματικού σκητ ανδρών

Εξαιρετική παρουσία έχει μέχρι στιγμής και η Εμμανουέλα Κατζουράκη τις γυναίκες, η οποία σήμερα έχασε μόλις 2 πήλινους στόχους και παραμένει στη 2η θέση της κατάταξης με 95/100, πίσω μόνο από την Καταριανή Ριμ Αλ Σαρσάνι που έχει 96/100. Αν συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο και το πρωί της τρίτης μέρας θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό του απογεύματος. Η 22χρονη αθλήτρια του Γιώργου Σαλαβαντάκη έχει ήδη στο παλμαρέ της μία 4η θέση σε παγκόσμιο κύπελλο γυναικών (Μπακού 2022) και στο Ραμπάτ θα κυνηγήσει το μετάλλιο που της λείπει.

Αποτελέσματα δεύτερης μέρας προκριματικού σκητ γυναικών

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή