fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Ραμπάτ: Σε τροχιά πρόκρισης Μίτας, Μαυρομμάτης και Κατζουράκη στο σκητ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ραμπάτ: Σε τροχιά πρόκρισης Μίτας, Μαυρομμάτης και Κατζουράκη στο σκητ

Πολύ δυνατό ξεκίνημα έκανε η ελληνική ομάδα του σκητ στο παγκόσμιο κύπελλο πήλινου στόχου της ISSF στο Ραμπάτ του Μαρόκου. Την πρώτη μέρα των αγώνων πραγματοποιήθηκαν δύο γύροι βολών σε άνδρες και γυναίκες. Ο Νίκος Μαυρομμάτης και ο Μάκης Μίτας έκαναν το απόλυτο 25/25 και στους δύο γύρους και βρίσκονται μαζί με το Νορβηγό Ένγκεν και τον Αιγύπτιο Μεχέλμπα στο στην κορυφή της κατάταξης μεταξύ 70 αθλητών. Στην 26η θέση βρίσκεται ο Μπάμπης Χαλκιαδάκης με 47/50 (23/25 και 24/25) και στην 48η ο Γιάννης Γκογκολάκης με 45/50 (23/25 και 22/25).

Πολύ καλή αρχή έκανε και η Εμμανουέλα Κατζουράκη στις γυναίκες που σημείωσε 23/25 και 24/25 και ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα του προκριματικού στην 3η θέση της κατάταξη. Να σημειωθεί πως η Καζάκα Αντέλ Σαντακμπάγιεβα που προηγείται δεν έχει δικαίωμα πρόκρισης στον τελικό, αγωνίζεται μόνο για τη βαθμολογία που θα της δώσει ο προκριματικός γύρος για το παγκόσμιο ράνκινγκ.

Θυμίζουμε πως θα ακολουθήσουν άλλοι τρεις γύροι των 25 βολών τη δεύτερη μέρα του προκριματικού (14/1) και στον τελικό της Κυριακής (15/1) θα προκριθούν οι 8 καλύτεροι σκοπευτές-ριες. Η ομάδα του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιώργου Σαλαβαντάκη, στοχεύει αυτή τη στιγμή σε τρεις ατομικές προκρίσεις σε τελικό.

Αποτελέσματα σκητ ανδρών – προκριματικός (1η μέρα)

Αποτελέσματα σκητ γυναικών – προκριματικός (1η μέρα)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή