fbpx

Νίκος Μαυρομμάτης στο Apexsports.gr: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί ένας αγώνας»

Νίκος Μαυρομμάτης στο Apexsports.gr: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί ένας αγώνας»

Νίκος Μαυρομμάτης, Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης, Μάκης Μίτας βρίσκονται στο Μαρόκο και συγκεκριμένα στο Ραμπάτ όπου θα συμμετάσχουν στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Πήλινου Στόχου για το 2023, στο αγώνισμα του Σκητ.

Μαζί με την ελληνική τριάδα θα βρίσκεται και ο Γιάννης Γκογκολάκης, ο οποίος θα συμμετάσχει εκτός συναγωνισμού, ωστόσο θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει βαθμούς για το ολυμπιακό ranking. 

O Μαυρομμάτης μίλησε στο Αpexsports.gr λίγο πριν από την πρεμιέρα της Παρασκευής (13/1), τονίζοντας ότι όλη η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, λέγοντας παράλληλα ότι σε μια διοργάνωση όλα είναι ανοιχτά. 

«Όλη η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να γνωρίζεις πως θα εξελιχθεί ένας αγώνας.», είπε ο Έλληνας σκοπευτής. 

«Είναι ένα ακόμα παγκόσμιο κύπελλο, οι καλύτεροι τρεις από κάθε χώρα βρίσκονται εδώ οπότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο ανταγωνιστικός αναμένεται να είναι ο αγώνας.»

Όσο για το στόχο της ομάδα σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο ο Μαυρομμάτης απάντησε με το γνωστό…μότο του: «Πάμε βήμα-βήμα, πιάτο-πιάτο και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει.»

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών θα κατέβει η Ελισάβετ Κατζουράκη ενώ η ίδια μαζί με τον Γκογκολάκη θα εκπροσωπήσουν τη χώρα και στο μικτό ομαδικό. 

Πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή (13/1), ώρα 09:00 το πρωί ώρα Ελλάδος, ρίχνονται στη μάχη οι αθλητές και η αθλήτρια του Σκητ. Ο αγώνας είναι τριήμερος, ολοκληρώνεται την Κυριακή 15/1, και ακολουθεί αυθημερόν το τελικός του αγωνίσματος.

Στο ίδιο κύπελλο και στο Τραπ θα αγωνιστούν οι Γιάννης Χατζησαρικόγλου, Χρήστος Δετσαρίδης και Γιώργος Παππάς.

Συνοδοί των Ελλήνων αθλητών θα είναι ο Νίκος Αντωνιάδης και ο Γιώργος Σαλαβαντάκης, ενώ αρχηγός της αποστολής και ψυχολόγος είναι ο Νεκτάριος Σταύρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή