fbpx

Παγκόσμιο σταθερού στόχου: Χρυσά μετάλλια για Νορβηγία και Κίνα (vid)

Παγκόσμιο σταθερού στόχου: Χρυσά μετάλλια για Νορβηγία και Κίνα (vid)

Τζένι Στένε και Σίμον Κλάουσεν από τη Νορβηγία πήραν τον τίτλο στο μικτό ομαδικό τυφεκίου 50 μέτρων τριών θέσεων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κάιρο της Αιγύπτου. Ηττημένοι του τελικού οι Στέφανι Λάουρα Σκούραχ Γκρούντσοε και Στέφεν Όλσεν από τη Δανία ενώ το βάθρο ολοκλήρωσαν ο Ντάβιντ Κέντερς και η Άννα Γιάνσεν από τη Γερμανία.

Γιουεχόνγκ Λι, Ζιμίνγκ Λου και Τζουεμίνγκ Ζανγκ από την Κίνα έκαναν δική τους την πρώτη θέση στο ομαδικό πιστόλι ταχείας βολής 25 μέτρων. Ο Μαξίμ Χοροντίνετς, ο Πάυλο Κοροστίλοφ και ο Nτένις Κουσνίροφ από την Ουκρανία ήταν οι ηττημένοι του τελικού ενώ το χάλκινο πήραν οι Τζαεκιούν Λι, Σεοτζούν Κιμ και Γκουνχιεόκ Λι από τη Νότια Κορέα.

YouTube video

Η Κίνα πανηγύρισε και δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ημέρα, στον τελικό του μικτού ομαδικού πιστολιού 50 μέτρων. Ρανξίν Γιανγκ και Μπόβεν Ζανγκ αποδείχθηκαν ακριβέστεροι στον στόχο στο μεγάλο τελικό νικώντας τους Μουνχζούλ Τσογκμπαντράχ και Νταγιαάχου Ενχταϊβάν από τη Μογγολία. Η Κίνα είχε διπλή παρουσία στο βάθρο με το χάλκινο μετάλλιο που πήραν Ζούε Λι και Τζινγιάο Λι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή