fbpx

Παγκόσμιο: Πήρε το χρυσό στο ατομικό ο Λι, Γερμανία και Κίνα τα ομαδικά (vids)

Παγκόσμιο: Πήρε το χρυσό στο ατομικό ο Λι, Γερμανία και Κίνα τα ομαδικά (vids)

Ο Γκουν-Χιέοκ Λι από τη Νότια Κορέα αναδείχθηκε νικητής στο ατομικό πιστόλι ταχείας βολής 25 μέτρων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής που διεξάγεται στο Κάιρο της Αιγύπτου επικρατώντας με 31-30 του Γάλλου Κλεμάν Μπεσαγκέ. Ο Πακιστανός Γκουλάμ Μουσταφά πήρε το χάλκινο. Ο Λι δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο χάνοντας τις δύο από τις πέντε βολές στον πρώτο γύρο ωστόσο στην συνέχεια έχασε μόλις μία στις επόμενες 25 προσπάθειες. Αυτό το εντυπωσιακό σερί ήταν καθοριστικό για τη νίκη καθώς αστόχησε στις έξι από τις τελευταίες δέκα βολές αλλά είχε ήδη κάνει αρκετά για το χρυσό μετάλλιο.

YouTube video

Χένρικ Λάρσεν, Ζίμον Κλάουζε και Γιον-Χέρμαν Χεγκ από τη Γερμανία επικράτησαν στο τυφέκιο 50 μέτρων τριών θέσεων νικώντας τους Γάλλους Μισέλ Νταλουάν, Λουκά Κρις και Μπριάν Μπαντουάν με 16-12 στον τελικό. Η Ινδία με τους Αϊσβάρι Τόμαρ, Σβαπνίλ Κουσάλε και Νιράζ Κούμαρ πήραν το χάλκινο μετάλλιο νικώντας 17-15 τους Αμερικανούς Τίμοθι Σέρι, Λούκας Κοζενιέσκι και Ιβάν Ρόου.

YouTube video

Για την Κίνα, οι Τσεν Γιαν, Λιούι Ρούι και Τζιαρουζουάν Ζιάο συνέτριψαν με 16-0 τις Ινδές Μάνου Μπάκερ, Ριθμ Σανγβάν και Αμπνίντχια Πάτιλ στον τελικό του ομαδικού πιστολιού 25 μέτρων των γυναικών. Στο βάθρο και οι Γερμανίδες Ντορίν Φένεκαμπ, Μόνικα Καρς και Μισέλ Σκέρις που νίκησαν με 17-5 τις Βερόνικα Μαγιόρ, Σοφία Τσόνκα και Σάρα Φάμπιαν από την Ουγγαρία.

Η Γερμανία πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στο ομαδικό τυφέκιο τριών θέσεων 50 μέτρων των γυναικών με τις Γιόλιν Μπέερ, Λίζα Μίλερ και Άνα Γιάνσεν. Οι τρεις αθλήτριες νίκησαν 16-4 τις Σαρίνα Χιτζ, Φραντσίσκα Σταρκ και Νίνα Κρίστεν ενώ στο μικρό τελικό η Κίνα με τις Ζανγκ Κιονγκγιούε, Σι Μενγκγιάο και Μιάο Βανρού νίκησε 17-7 τη Νορβηγία που εκπροσωπήθηκε από τις Γιοχάνα Ρέκστεν, Τζένι Στένε και Ζανέτ Ντούεσταντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή