fbpx

Παγκόσμιο: Τρία νέα χρυσά μετάλλια για την Κίνα (vids)

Παγκόσμιο: Τρία νέα χρυσά μετάλλια για την Κίνα (vids)

Στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής που διεξάγεται στο Κάιρο της Αιγύπτου βρίσκεται η Κίνα που πήρε άλλα τρία χρυσά μετάλλια. Η Βανρού Μιάο αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια και εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι παίρνοντας τη νίκη στο τυφέκιο 50 μέτρων από τρεις θέσεις. Σε μία σκληρή αναμέτρηση επικράτησε της Τζένι Στένε από τη Νορβηγία, που θα είναι επίσης παρούσα στο Παρίσι το 2024 ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η επίσης Νορβηγίδα Τζανέτ Χεγκ Ντούεσταντ. Την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες πήραν επίσης και η Αμερικανίδα Μανταλένα Σάγκεν με την Εουνσέο Λι από τη Νότια Κορέα ως τέταρτη και πέμπτη αντίστοιχα.

YouTube video

Στο πιστόλι 10 μέτρων των νέων νικητής αναδείχθηκε ο Τζινκάνγκ Γκάο ενώ ακολούθησαν οι Ινδοί Σαγκάρ Ντάνγκι και Βάρουν Τόμαρ από τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

YouTube video

Η επόμενη επιτυχία για την Κίνα ήρθε στο μικτό ομαδικό αεροβόλου τυφεκίου 10 μέτρων νέων και νεανίδων με την Γινγκ Σεν και τον Λίνσου Ντου. Το αργυρό μετάλλιο στην Αλεξάντρα Χάβραν και τον Μάρκο Ιβάνοβιτς από την Σερβία και το χάλκινο στην Γιαφέι Λιού και τον Μινγκσουάι Ζου από την Κίνα και την Νάνσι Νάνσι και Σρι Κάρτικ Ραζ Ραβισανκάρ από την Ινδία.

YouTube video

Σαγκάρ Ντάνγκι, Σαμράτ Τάνα και Βάρουν Τόμαρ από την Ινδία πήραν τον τίτλο στο ομαδικό αεροβόλου πιστολιού 10 μέτρων των νέων. Οι Μουχαμάντ Καμάλοφ, Βενιαμίν Νικίτιν και Ιλχομπέκ Ομπιτζόνοφ από το Ουζμπεκιστάν έκαναν δικό τους το αργυρό μετάλλιο ενώ τα χάλκινο πήγε στους Γιατσάνγκ Λιού, Τζινκάνγκ Γκάο και Τζουχνούι Λιού από την Κίνα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή