fbpx

Παγκόσμιο πήλινου στόχου: Στην κορυφή του Όσιγιεκ η Ιταλία

Παγκόσμιο πήλινου στόχου: Στην κορυφή του Όσιγιεκ η Ιταλία

Η Ιταλία ολοκλήρωσε το παγκόσμιο πρωτάθλημα πήλινου στόχου που πραγματοποιήθηκε στο Όσιγιεκ της Κροατίας με τη μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων (14) και με απολογισμό επτά χρυσών, πέντε αργυρών και δύο χάλκινων.

 Την τελευταία ημέρα δράσης, η ευρωπαϊκή ομάδα έδωσε μεγάλη μάχη στον ομαδικό τελικό του σκιτ ανδρών απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο μεγάλος τελικός ολοκληρώθηκε με σκορ 5-5 με τους Ταμάρο Κασάντρο, Ελία Στρουτσιόλι και Γκαμπριέλε Ρουσέτι να βοηθούν την Ιταλία να φτάσει στη νίκη με 12-11 στο shoot-off απέναντι στους Αμερικανούς Ντάσταν Τέιλορ, Κρίστιαν Έλιοτ και Βίνσεντ Χάνκοκ. Η Τσεχία πήρε το χάλκινο μετάλλιο νικώντας 7-3 την Κύπρο.

 Ο τελικός του γυναικείου ομαδικού σκιτ είδε τις Ηνωμένες Πολιτείες να απαντούν στην Ιταλία με τις Ντάνια Βίτσι, Όστεν Σμιθ και Σαμάνθα Σίμοντον να επικρατούν με το εμφατικό 6-0 των Κιάρα Καϊνέρο, Κιάρα Ντι Μαρτσιαντόνιο και της Ντιάνα Μπακόζι που είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Ζανέιρο. Το χάλκινο μετάλλιο κρίθηκε στη διαδικασία του shoot-off με την Κίνα επικρατεί 11-10 της Γερμανίας.

 Η Μεγάλη Βρετανία είχε το δεύτερο καλύτερο απολογισμό μεταλλίων με οκτώ, τέσσερα χρυσά και ισάριθμα αργυρά ενώ την πρώτη τριάδα στον πίνακα ολοκλήρωσε η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών με εννέα, τέσσερα χρυσά, τρία αργυρά και δύο χάλκινα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή