fbpx

Ευρωπαϊκό Α/Γ/Ν: Τα τελευταία χρυσά στο Βρότσλαβ

Ευρωπαϊκό Α/Γ/Ν: Τα τελευταία χρυσά στο Βρότσλαβ

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε αεροβόλο πιστόλι και πιστόλι ολοκληρώθηκε στο Βρότσλαβ της Πολωνίας με τα τελευταία αγωνίσματα στο πρόγραμμα. Στο ομαδικό πιστολιού 25 μέτρων γυναικών οι Ολένα Κόστεβιτς, Αναστάσια Νίμετς και Οξάνα Κόβαλτσουκ από την Ουκρανία πήραν τον τίτλο με 16-14 στο μεγάλο τελικό απέναντι στις Γερμανίδες Ντορίν Φένεκαμπ, Μισέλ Σκέριες και Μόνικα Κάρς. Οι Πολωνές Γιάνα Ιβόνα Βαβρονόφσκα, Γιουλίτα Μπόρεκ και Κλαούντια Μπρες νίκησαν στο μικρό τελικό τις Μιροσλάβα Μίντσεβα, Αντοανέτα Κοσταντίνοβα και Ιρένα Τάνοβα από τη Βουλγαρία.

Στο Open του πιστολιού 50 μέτρων ανδρών ο Ζοάο Κόστα από την Πορτογαλία πήρε τον τίτλο με διαφορά ενός βαθμού από τον Λετονό Λάουρις Σραουτμάνις. Το χάλκινο μετάλλλιο πήρε ο Νταμίρ Μίκετς από την Σερβία.

 Στο μικτό ομαδικό τυφέκιο 50 μέτρων τριών θέσεων  η επιτυχία ήταν διπλή για τη Νορβηγία με την ομάδα των Ζανέτ Χεγκ Ντούεσταντ και Γιον-Χέρμαν Χεγκ να παίρνει το χρυσό μπροστά από τους συμπατριώτες τους Τζένι Στένε και Σίμον Κλάουσεν. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στη Δανία με τη Λάουρα Σκούρα Γκρούντσο και τον Στέφαν Όλσεν.

Τέλος, στο μικτό ομαδικό τυφεκίου 50 μέτρων πρηνηδόν, η Σαϊλίν Βάιμπελ και ο Τόμας Μάτις από την Αυστρία πήραν το χρυσό μετάλλιο νικώντας τη Τζένι Στένε και τον Χένρικ Λάρσεν από τη Νορβηγία. Η Κιάρα Λεόνε και ο Γιαν Λόχμπιλερ από την Ελβετία πήραν το χάλκινο μετάλλιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή