fbpx

Ευρωπαϊκό Α/Γ/Ν: Τρίτο χρυσό για την Άμπερ Χιλ στη Λάρνακα

Ευρωπαϊκό Α/Γ/Ν: Τρίτο χρυσό για την Άμπερ Χιλ στη Λάρνακα

Η Άμπερ Χιλ από τη Μεγάλη Βρετανία έφτασε τα τρία χρυσά μετάλλια στη Λάρνακα της Κύπρου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πήλινου στόχου. Μαζί με την Έμιλι Τζέιν Χιμπς και την Τζέσικα Λουίζ Μπέρτζες επανέλαβε την επιτυχία στο μεγάλο τελικό και νίκησε τη γερμανική τριάδα των Κριστίν Βέντσελ, Νέλε Βίσμερ και Ναντίνε Μέσερσμιντ στο ομαδικό σκιτ γυναικών. Οι Ντάνκα Μπαρτέκοβα, Βανέσα Χότσκοβα και Λουσία Κοπτσάνοβα από την Τσεχία πήραν το χάλκινο μετάλλιο νικώντας τις Ιταλίδες Κιάρα Καϊνέρο, Μαρτίνα Μπαρτολομέι και Ντιάνο Μπακόζι.

Στο μεγάλο τελικό του αντίστοιχου αγωνίσματος των ανδρών οι Ιταλοί Γκαμπριέλε Ροσέτι, Ταμάρο Κασάντρο και Λουίτζι Λόντε νίκησαν την ελληνική ομάδα του Μάκη Μίτα, Μπάμπη Χαλκιαδάκη και Νίκου Μαυρομμάτη. Στο μικρό τελικό οι Ερίκ Ντελονέ, Εμανουέλ Πετί και Νικολά Λεζέν από τη Γαλλία επικράτησαν των Κύπριων Νικόλα Βασιλείου, Μενέλαου Μιχαηλίδη και Στέφανου Νικολαϊδη.

 Συνολικά 16 άνδρες και οκτώ γυναίκες πήραν μέρος με τη διοργάνωση να ρίχνει την αυλαία και το Όσιγιεκ στην Κροατία να περιμένει τα μεγαλύτερα ονόματα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που αρχίζει σε εννέα ημέρες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή