fbpx

Ευρωπαϊκό Α/Γ/Ν: Τα πρώτα μετάλλια στο Βρότσλαβ (vid)

Ευρωπαϊκό Α/Γ/Ν: Τα πρώτα μετάλλια στο Βρότσλαβ (vid)

Τα πρώτα μετάλλια για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβόλου πιστολιού και τυφεκίου άρχισαν να βρίσκουν κατόχους στο Βρότσλαβ της Πολωνίας. Πρώτοι εμφανίστηκαν οι νέοι στο πιστόλι 25 μέτρων με τον Ματέο Μαστροβαλέριο να παίρνει τη νίκη αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ντάνιελς Βίλτσινς από τη Λετονία και στην τρίτη τον Χανς Βανγκ Νέστβολντ από τη Νορβηγία.

H δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης είδε τους νέους αθλητές να συμμετέχουν σε τρία αγωνίσματα με τους τελικούς να είναι γεμάτοι από συναισθήματα και έντονες μάχες. Στο πιστόλι 25 μέτρων η Μίριαμ Γιάκο από την Ουγγαρία πήρε την πρώτη θέση καθώς βρέθηκε πέντε βαθμούς μπροστά από την πλησιέστερη αντίπαλό της, την Ελουάζ Φουρέ από τη Γαλλία. Η Βίλιεβα Μπεβζ έκανε δικό της το χάλκινο μετάλλιο και ήταν μία από τις τρεις Ουκρανές που πήραν μέρος στους αγώνες κατάταξης.

YouTube video

Στο αεροβόλο τυφέκιο 50 μέτρων από τρεις στάσεις ο Ναθάν Μπειγί από τη Γαλλία στους νέους αναδείχθηκε ο καλύτερος με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Ιταλό Εντοάρντο Μπονάτσι. Η Γαλλία είχε διπλή εκπροσώπηση στο βάθρο με τον Ρομέν Οφρέρ να καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

YouTube video

Τέλος, στο αντίστοιχο αγώνισμα των νεανίδων ο τίτλος πήγε στη Γιούλιε Γιοχάνεσεν από τη Νορβηγία και ακολούθησαν δύο Γερμανίδες, η Λαρίσα Βάιντορφ και η Φίνια Ρεντμάιστερ που πήραν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα με τον τίτλο να κρίνεται στην τελευταία βολή.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή