fbpx

Ευρωπαϊκό Α/Γ/Ν: Τα νέα αστέρια είναι εδώ (vid)

Ευρωπαϊκό Α/Γ/Ν: Τα νέα αστέρια είναι εδώ (vid)

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε αεροβόλο πιστόλι και τυφέκιο συνεχίζεται  στο Βρότσλαβ με δύο αγωνίσματα στην κάθε κατηγορία για νέους και νεάνιδες. Στο πιστόλι ταχείας βολής 25 μέτρων ο Γιαν Σενέλ από τη Γαλλία πήρε την πρώτη θέση με διαφορά επτά βαθμών από τον δεύτερο, τον Ιταλό Μικέλε Παλέλα. Το βάθρο ολοκλήρωσε ο Τομπίας Γκσελ που ήταν και ο ένας από τους τρεις Γερμανούς που πήραν μέρος στους αγώνες κατάταξης.

YouTube video

 Στο αεροβόλο τυφέκιο πρηνηδόν 50 μέτρων ο τίτλος πήγε στη Γερμανία με τον Λέον Τίζερ ο οποίος είχε διαφορά μόλις μισού βαθμού από τον Αυστριακό Κιάνο Βάιμπελ που πήρε τη δεύτερη θέση ενώ το χάλκινο μετάλλιο έκανε δικό του ο Αντράς Ντένες από την Ουγγαρία. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των νεανίδων η Καρολίνε Φίνεσταντ Λουντ από τη Νορβηγία πήρε το χρυσό μετάλλιο με μεγάλη διαφορά, σχεδόν τριών βαθμών, από την Ελβετή Τζίνα Ντανιέλα Γκίγκερ. Μετάλλιο για την οικοδέσποινα Πολωνία, το χάλκινο, με την Μάγια Μαγκνταλένα Γκαβέντα.

Τέλος, στο ομαδικό πιστόλι 25 μέτρων η Τσεχία με τις Άννα Μιρεγιόφσκα, Κλάρα Τισκάτσκοβα και Κατερίνα Στρέντοβα νίκησε την ουκρανική ομάδα των Βιλιένα Μπεβζ, Γιούλια Ντιντένκο και Νάντια Σαμάνοβα με διαφορά δύο βαθμών (16-14). Η ομάδα της Ουγγαρίας με τις Σάρα Ράχελ, Μίριαμ Γιάκο και Ολίβια Ντίτα Ντόμσιτς νίκησε τη νορβηγική των Τίριλ Φρέντρικε Σίλερ, Άνε Μπιόρκας Τόργκενσεν και Εμελίνε Έκρεμ Μπάιν με το εμφατικό 16-0 για το χάλκινο μετάλλιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή