fbpx

Ευρωπαϊκό Α/Γ/Ν: Τα νέα ονόματα που διεκδικούν το μέλλον

Ευρωπαϊκό Α/Γ/Ν: Τα νέα ονόματα που διεκδικούν το μέλλον

Η τέταρτη ημέρα δράσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβόλου πιστολιού και τυφεκίου είδε δράση από τέσσερις κατηγορίες σε νέους και νεάνιδες. Στο Standard πιστόλι 25 μέτρων των νέων ο Ματέο Μαστροβαλέριο από την Ιταλία αναδείχθηκε ο κορυφαίος με τον συμπατριώτη του, Μικέλε Πατέλα να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο. Δεύτερος ο Τούρκος Αντνάν Εφέ Ουτσάρ. Στην απόσταση των 50 μέτρων καλύτερος ήταν ένας ντόπιος, ο Στάνισλαβ Κοζλόφσκι που επικράτησε του Ρουμάνου Λούκα Γιολντέα και του Λετονού Ντάνιελς Βίλτσινς οι οποίοι πήραν το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Στο μεγάλο τελικό του τυφεκίου 50 μέτρων τριών στάσεων στο μικτό ομαδικό η Αλεξάντρα Ρόζενλεβ και ο Λάουρο-Έμιλ Σίρια από τη Φινλανδία νίκησαν την Αντέλα Ζρούστροβα και τον Βόιτετς Ζάμπορετς από την Τσεχία. Νικητές στο μικρό τελικό, επίσης με σκορ 16-12, η Άννα Σκιαβόν και ο Ντανίλο Ντένις Σολάτσο από την Ιταλία που αποδείχθηκαν πιο ακριβείς από την Αλεξάντρα Χάβραν και τον Μάρκο Ιβάνοβιτς από την Σερβία.

Τέλος, στο μικτό ομαδικό τυφεκίου πρηνηδόν 50 μέτρων η Νέλε Σταρκ και ο Νιλς Φρίντμαν από τη Γερμανία νίκησαν τη Γιούλιε Γιοχάνεσεν και τον Έβεν Ολάι Ένγκερ Τρόντσεν από τη Νορβηγία με την εντυπωσιακή διαφορά των έξι βαθμών. Στο μικρό τελικό ένα άλλο νορβηγικό δίδυμο, αυτό με την Καρολίνε Φίνεσταντ Λουντ και τον Λαρς Γκούλμπραντσεν Λίλενγκ νίκησε το φινλανδικό των Αλεξάντρα Ρόζενλεβ και Λάουρι-Έμιλ Σίρια που νωρίτερα είχαν πάρει τον τίτλο στις τρεις στάσεις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή