fbpx

Ευρωπαϊκό: Τα νέα αστέρια του σκιτ στη Λάρνακα

Ευρωπαϊκό: Τα νέα αστέρια του σκιτ στη Λάρνακα

Στη Λάρνακα της Κύπρου διεξάγεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πήλινου στόχου και μετά το τραπ ήρθε η σειρά του σκιτ με τους αγώνες νέων και νεανίδων. Η Ιταλία συνεχίζει να κυριαρχεί στη διοργάνωση παίρνοντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο με την Σάρα Μπονίνι να επικρατεί στο μεγάλο τελικό της Ίζαμπελ Βάσινγκ από τη Γερμανία. Η Γερμανία κατέλαβε και δεύτερη θέση στο βάθρο με την Έμιλι Μπούνταν να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο. Η Ιταλία πήρε τις πρώτες δύο θέσεις στους νέους με τον Μάρκο Κόκο και τον Αντρέα Γκαλαρντίνι να κερδίζουν το χρυσό και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα αφήνοντας το χάλκινο στον Μουχάμετ Σεϊχούν Καγιά από την Τουρκία.

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τη Μεγάλη Βρετανία ήρθε στο μικτό με τον Μίτσελ Μπρούκερ-Σμιθ και τη Σόφι Χέρμαν να επικρατούν σε έναν συναρπαστικό μεγάλο τελικό του Λάντισλαβ Νέμεθ και της Μιροσλάβα Χότσκοβα από την Σλοβακία. Στον πρώτο μικρό τελικό ο Όσκαρι Άατος Γιουχάνι Λεχτιμέκι και η Νέα Ζόζεφιν Βαλιονιέμι από τη Φινλανδία αποδείχθηκαν πιο ακριβείς στους στόχους από τον Αντρέα Γκαλαρντίνι και τη Νταμιάνα Παολάτσι από την Ιταλία. Το άλλο χάλκινο μετάλλιο πήρε το ιταλικό δίδυμο των Μάρκο Κόκο και Σάρα Μπονίνι που αποδείχθηκαν πιο επιτυχημένοι από τον Ετιέν-Κρίστιαν Ισλάι και τη Ρεβέκα-Μαρία Ισλάι από τη Ρουμανία.

Οι επιτυχίες για την Ιταλία συνεχίστηκαν και στο ομαδικό των νέων με την τριάδα των Αντρέα Γκαλαρντίνι, Μάρκο Κόκο και Φραντσέσκο Μπερναρντίνι να παίρνουν τον τίτλο επικρατώντας στο μεγάλο τελικό των Γερμανών Λούις Λάνγκε, Γιον Κελινγκάους και Τιμ Μόρις Κράουζε. Το χάλκινο πήγε στην Τσεχία και τους Άνταμ Βέσελι, Μάρτιν Βιτσέλιτσκα και Μποχουμίλ Βομπρ. Στο ομαδικό των νεανίδων η πρώτη θέση πήγε στην Σλοβακία με τις Αντέλα Σουπέκοβα, Αντριάνα Ζάιτσκοβα και Μιροσλάβα Χότσκοβα. Ηττημένη του μικρού τελικού η Γερμανία με τις Ίζαμπελ Βάσινγκ, Έμιλι Μπούνταν και Ανναμπέλα Ίνγκριντ Ντιάνα Χέτμερ και το χάλκινο στις Ιταλίδες Βιόλα Πίκιολι, Σάρα Μπονίνι και Νταμιάνα Παολάτσι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή