fbpx

Ευρωπαϊκό: “Χάλκινη” η Ελλάδα στο Σκητ Εφήβων, με τους Γεροχρήστο, Καββαδία και Φραντζεσκάκη

Ευρωπαϊκό: “Χάλκινη” η Ελλάδα στο Σκητ Εφήβων, με τους Γεροχρήστο, Καββαδία και Φραντζεσκάκη

Τεράστια διάκριση για τους εφήβους της Εθνικής Ομάδας Σκητ.

Συγκεκριμένα, οι Γεροχρήστος Παναγιώτης, Καββαδίας Χρήστος και Φραντζεσκάκης Νικόλαος, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Στον προκριματικό, οι Έλληνες σκοπευτές, κατέλαβαν την τρίτη θέση με 204 επιτυχίες. Με το ίδιο σκορ και στην ίδια θέση τερμάτισε η ομάδα της Τσεχίας. Έτσι οι δύο αυτές ομάδες προκρίθηκαν στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο. Ακολούθησε μεταξύ τους αγώνας για την κατάρριψη της ισοπαλίας και τη σειρά με την οποία θα αγωνίζονταν στον αγώνα για το μετάλλιο. Οι Έλληνες επικράτησαν και ξεκίνησαν πρώτοι.

Να σημειωθεί ότι, οι Έλληνες αθλητές έχασαν την ευκαιρία να αγωνισθούν στον τελικό για το χρυσό μόλις για έναν βαθμό, με την ομάδα της Γερμανίας να περνάει με σκορ 205.

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο η Ελληνική ομάδα ξεκίνησε νικηφόρα (2-0). Ανάλογη πορεία είχε και στη συνέχεια κάνοντας το σκορ 4-0. Στην τρίτη σειρά επικράτησαν οι Τσέχοι και το σκορ διαμορφώθηκε στο 4-2.

Απόλυτα εύστοχοι στη συνέχεια οι Έλληνες σκοπευτές, έφθασαν πρώτοι τους έξι βαθμούς και με 6-2 κατέκτησαν την τρίτη θέση στο βάθρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή