fbpx

Ευρωπαϊκό: Κατέλαβε την 7η θέση ο Νίκος Φραντζεσκάκης στο Σκητ Εφήβων

Ευρωπαϊκό: Κατέλαβε την 7η θέση ο Νίκος Φραντζεσκάκης στο Σκητ Εφήβων

Ο Νίκος Φραντζεσκάκης κατάφερε να φτάσει ως τους ημιτελικούς και να καταλάβει την έβδομη θέση της τελικής κατάταξης, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πήλινου Στόχου 2022 στο Σκητ Εφήβων, που διεξάγεται στη Λάρνακα της Κύπρου (24/8-12/9).

Ο Έλληνας σκοπευτής είχε την τρίτη καλύτερη επίδοση με σκορ 119 (24 24 23 23 25), επικρατώντας σε αγώνα μπαράζ των Μοχάμεντ Κάγια και Μπρούκερ Σμιθ, οι οποίοι είχαν την ίδια επίδοση. Ο Έλληνας σκοπευτής πέρασε στον πρώτο ημιτελικό, όπου δεν κατάφερε να πάρει το ένα από τα δύο «εισιτήρια» που οδηγούσαν στην πρόκριση, ολοκληρώνοντας την προσπάθεια του με 17/20.

Πρωταθλητής Ευρώπης στέφθηκε ο Μάρκο Κόκο με τον συμπατριώτη του Αντρέα Καλαρντίνι και τον Μοχάμεντ Κάγια να κατακτούν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Ο Αγώνας της πρόκρισης

Κάθε άλλο παρά εύκολος αποδείχθηκε ο προκριματικός του Σκητ Εφήβων. Το τέλος του αγώνα βρήκε διπλή ισοπαλία (121) στην πρώτη θέση, τριπλή ισοπαλία (119) στη δεύτερη, όπου τερμάτισε και ο Φραντζεσκάκης, επίσης τριπλή ισοπαλία (117) στην τρίτη και διπλή (116) στην τέταρτη.

Ο Νίκος Φραντζεσκάκης με τέσσερις (4) επιτυχίες επικράτησε του αγώνα μεταξύ των ισοβαθμούντων στο 119 και κατέλαβε την τρίτη θέση με πρόκριση στο πρώτο ημιτελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή