fbpx

Ευρωπαϊκό: Τα αστέρια του μέλλοντος στη Λάρνακα

Ευρωπαϊκό: Τα αστέρια του μέλλοντος στη Λάρνακα

Η πόλη της Κύπρου διοργανώνει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πήλινου στόχου με τη δράση να συνεχίζεται στο τραπ νέων και νεανίδων. Στο αγώνισμα των νεανίδων η Σοφία Λιτάμε συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις για την Ιταλία παίρνοντας τον τίτλο καθώς επικράτησε στον τελικό της Σελίν Αλί από τη Βουλγαρία ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε η Λοεμί Ρεκασάνς από τη Γαλλία. Στους νέους, πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε ο Αντρέας Γκαρθία από την Ισπανία που νίκησε στο μεγάλο τελικό τον Σουλεϊμάν Γκουβερτσίν από την Τουρκία. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο Φραντσέσκο-Αλεσάντρο Τιγκανέσκου από τη Ρουμανία.

Η Ιταλία πανηγύρισε τον τίτλο και στο μικτό διπλό νέων και νεανίδων καθώς ο Ρικάρντο Μιράμπιλε και η Σοφία Λιτάμε επικράτησαν στο μεγάλο τελικό των Οντρέι Στάστνι και Ζίνα Χαρντλίτσκοβα από την Τσεχία. Η Ιταλία πήρε και το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια με τον Εμανουέλε Ιέτσι και τη Τζόρτζια Λεντίκια νικώντας τη Γερμανία ενώ το άλλο χάλκινο μετάλλιο πήραν ο Τόμας Γουίλιαμ Μπετς και η Μάντελιν Λουίζ Πάρσερ από τη Μεγάλη Βρετανία νικώντας τη Γαλλία.

Η Τσεχία έδωσε τέλος στην απόλυτη κυριαρχία της Ιταλίας καθώς πήρε τον τίτλο στο ομαδικό των νεανίδων με τις Ζίνα Χαρντλίτσκοβα, Μαρτίνα Ματεϊκοβα και Λέα Κουτσέροβα απέναντι στις Ιταλίδες Τζόρτζια Λεντίκια, Μαρίκα Πατέρα και Σοφία Λιτάμε. Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Γαλλίδες Οριάν Μονίκ Ρεϊμόντ Φρομάν, Σορενζά Παλμιερό και Λοεμί Ρεκασάνς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή