fbpx

Πανελλήνιο σκητ: Τίτλος για Μαυρομμάτη και Κατζουράκη

Πανελλήνιο σκητ: Τίτλος για Μαυρομμάτη και Κατζουράκη

Ο Νίκος Μαυρομμάτης κυριάρχησε στο πανελλήνιο αγώνα σκητ που πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο της Σκύδρας, ενώ στις γυναίκες επικράτησε η Έμμα Κατζουράκη.

Στους άνδρες το αγωνιστικό ενδιαφέρον φάνηκε την πρώτη μέρα των αγώνων όταν οι Νίκος Μαυρομμάτης, Γιάννης Γκογκολάκης και Μάκης Μίτας τερμάτισαν ισόβαθμοι με 73/75. 

Στο shoot-of Μαυρομμάτης και Γκογκολάκης ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 122/125, δίνοντας το στίγμα του συναγωνισμού στους τελικούς.

Στους ημιτελικούς η αγωνία κορυφώθηκε, ενώ ο Γκογκολάκης δεν μπόρεσε να συνεχίσει καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Από τον πρώτο ημιτελικό πέρασαν στη διεκδίκηση των μεταλλίων οι  Μαυρομμάτης και Νίκος Φραντζεσκάκης, ισόπαλοι με 28 βαθμούς, εκτοπίζοντας από τη διαδικασία τον Μίτα. Στον δεύτερο ημιτελικό η πρόκριση ήρθε για τους Χαράλαμπο Χαλκιαδάκη και Εφραίμ Νικολαντωνάκη.

Στον τελικό οι επιδόσεις ήταν ξεκάθαρες. Ο Μαυρομμάτης με 38 βαθμούς πήρε το χρυσό μετάλλιο και στέφθηκε ξανά Πανελληνιονίκης. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Χαλκιαδάκης (ΣΣΧ Βάρδας).

Ο Νίκος Φραντζεσκάκης (ΣΚΟΛΕΚ) ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση για το χάλκινο μετάλλιο, με τον Εφραίμ Νικολαντωνάκη (ΣΚΟΛΕΚ) να κατακτά την 4η θέση.

Στις γυναίκες η Κατζουράκη (ΣΚΟΛΕΚ) στέφθηκε ξανά Πανελληνιονίκης, αποδεικνύοντας ότι είναι η κορυφαία του σκητ στη χώρα μας και όχι μόνο – με βάση τις διεθνείς διακρίσεις της. Τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου συμπλήρωσαν οι Άννα-Μαρία Μαρκαντωνάκη (ΒΑΡΔΑΣ) και Κυριακή Βλαμάκη (ΣΚΟΛΕΚ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή