fbpx

ISSF World Cup: Ασημένιο η Κορακάκη στο αεροβόλο πιστόλι 

ISSF World Cup: Ασημένιο η Κορακάκη στο αεροβόλο πιστόλι 

Η Άννα Κορακάκη ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο κύπελλο του Ρίο ντε Τζανέιρο

Μετά από 6 χρόνια η Κορακάκη επέστρεψε στον τόπο του…θριάμβου και με μια εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο σ’ ένα ακόμα παγκόσμιο κύπελλο τη φετινή σεζόν στο αεροβόλο πιστόλι (10μ.). 

Στον προκριματικό, η Ελληνίδα σκοπεύτρια τερμάτισε στην 1η θέση και μάλιστα με διαφορά, από τις υπόλοιπες αθλήτριες. Με σπουδαία επίδοση 585/600 και 22 κεντρικά 10άρια προκρίθηκε ως η κορυφαία στους τελικούς που θα έκριναν την κατάταξη, αλλά και το χρώμα του μεταλλίου.

Στο πρώτο σκέλος του τελικού, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης με επίδοση 250,0 κατέλαβε τη 2η θέση και προκρίθηκε στη μονομαχία του χρυσού μεταλλίου κόντρα στην Ζοράνα Αρούνοβιτς από τη Σερβία.

Στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο η Κορακάκη εξασφάλισε για την Ελλάδα ένα ασημένιο μετάλλιο, με το χρυσό να πηγαίνει στη Σερβία.

Στον ίδιο αγώνα η Χριστίνα Μόσχη είχε επίδοση 555 και 10 κεντρικά 10άρια, καταλαμβάνοντας την 23η θέση της γενικής κατάταξης, ενώ ο Διονύσης Κορακάκης με 566 και 12 κεντρικά 10άρια τερμάτισε 21ος  στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή