fbpx

Πανελλήνιο Αεροβόλων και Πυροβόλων όπλων: Τελικοί…θρίλερ! 

Πανελλήνιο Αεροβόλων και Πυροβόλων όπλων: Τελικοί…θρίλερ! 

Στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα και στο σκοπευτήριο Μαλακάσας πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονταν τα Ολυμπιακά αγωνίσματα αεροβόλων τουφεκιών 10μ. των κατηγοριών Ανδρών & Γυναικών, καθώς και τα αγωνίσματα με πυροβόλο πιστόλι Ανδρών (ταχύτητας 25μ. και ελεύθερο 50μ.).

Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών

Στον πόντο κρίθηκε ο τίτλος στο Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών. Ο Γιώργος Μαστροδημητρόπουλος (Α.Ο.Μ. Νίκανδρος) επικρατώντας με έναν βαθμό στις τρεις τελευταίες σειρές (91,92,90), υπερκέρασε τη διαφορά που είχε δημιουργήσει στις τρεις πρώτες ο Διονύσης Γεωργακόπουλος (Σ.Ο. Λαμίας). Στη λήξη το σκορ ήταν 541/600 έναντι 540. Ο Γεώργιος Μακρής (Πανθηναϊκός Α.Ο.) συμπλήρωσε την τριάδα των νικητών.

Πιστόλι Ταχύτητας Ανδρών

Σε αγώνα μπαράζ κρίθηκε η συμμετοχή στον αγώνα για το Χρυσό μετάλλιο. Ο Δημήτρης Χειμώνας(Σ.Σ. Βόλου) και ο Κωνσταντίνος Παπαδογιωργάκης (Παγκρήτιος Α.Σ.) ισοβαθμούσαν με 9 βαθμούς μετά το πέρας του ημιτελικού και χρειάστηκε μεταξύ τους αγώνας για να διευκρινιστεί ποιος θα αγωνιζόταν στον τελικό για την πρώτη θέση. Ο Χειμώνας προκρίθηκε και ο Παπαδογιωργάκης πήρε το Χάλκινο μετάλλιο. Στον τελικό, νικητής στο απαιτητικό αυτό αγώνισμα αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μπινυχάκης (Παγκρήτιος Α.Σ) με έναν βαθμό διαφορά. Το ασημένιο στο Δημήτρη Χειμώνα.

Αεροβόλο Τουφέκι Γυναικών

Οι τελικοί στο Αεροβόλο Τουφέκι Γυναικών είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς διεξήχθησαν με τους νέους κανονισμούς. Μαρούσα Μακράκη (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Νίκη Βάρσου (Γ.Σ. Κηφισιάς) και Galya Samara (Α.Ο.Σ.Θ. Ανδρομέδα) η τριάδα του βάθρου.

Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών

Ο Παγκρήτιος Α.Σ. είχε την τιμητική του στο Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών. Οι συναθλητές Κωνσταντίνος Βερτούδος και Χρήστος Τριανταφυλλίδης κατέκτησαν Χρυσό και Ασημένιο Μετάλλιο, ενώ στην τρίτη θέση στο βάθρου ανέβηκε ο Νικόλαος Τσόκας (Σ.Ο. ΔΕΗ – Λ.Σ.).

Αεροβόλο Τουφέκι Μικτό Ανδρών – Γυναικών

Δεύτερο Χρυσό για τον Κωνσταντίνο Βερτούδο ο οποίος με την Αικατερίνη Βουλγαρίδη πήραν τη νίκη για τον Παγκρήτιο Α.Σ. Δεύτερο Ασημένιο και για τη Νίκη Βάρσου, η οποία με τον Αθανάσιο Κοσμαδάκη κατέκτησαν το Ασημένιο μετάλλιο για τον Γ.Σ. Κηφισιάς. Δεύτερο Χάλκινο και για τον Νικόλαο Τσόκα, αφού την τρίτη θέση του βάθρου μοιράστηκαν οι ομάδες του Λιμενικού Σώματος (Νικόλαος Τσόκας και Μαρία Λαμπράκη) και του Α.Ο.Σ.Θ. Ανδρομέδα (Τσιόλα Δέσποινα – Μαντζουκίδης Νικόλαος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή