fbpx

ISSF Grand Prix: “Χρυσά” τα αδέλφια Κορακάκη στο μικτό στο αεροβόλο πιστόλι

ISSF Grand Prix: “Χρυσά” τα αδέλφια Κορακάκη στο μικτό στο αεροβόλο πιστόλι

Άννα και Διονύσης Κορακάκης ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Grand Prix της πόλης Ρούσε στη Σλοβενία. 

Με το χρυσό μετάλλιο επιστρέφει η ελληνική αποστολή από τη Σλοβενία, με τα αδέλφια Κορακάκη να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του μικτού στο αεροβόλο πιστόλι (10μ.) στο Grand Prix του Ρούσε. 

Η επίδοση 577 (21 10άρια), με την Άννα να έχει 290 (13 10άρια) και τον Διονύση (287 8 10άρια), τους εξασφάλισε τη 2η θέση στον προκριματικό γύρο του μικτού και μάλιστα μόλις έναν βαθμό πίσω από την ομάδα της Σερβίας. 

Στο ημιτελικό τα δύο αδέλφια συνέχισαν στον ίδιο σταθερό ρυθμό, επικρατώντας με το επιβλητικό 32-25 της Σερβίας μπαίνοντας στο μεγάλο τελικό, όπου βρήκαν μπροστά τους το ρώσικο δίδυμο, Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (“χρυσή” Ολυμπιονίκης) και Αρτέμ Τσερνούσοφ

Εκεί και μετά από μια αρχική ισοπαλία (2-2), το ελληνικό δίδυμο πήρε τη διαφορά που ήθελε από τους Ρώσους την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος για να επικρατήσει τελικά με 16-10 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κορακάκη έφτασε πολύ κοντά στο μετάλλιο και στο ατομικό στο αεροβόλο πιστόλι, κατακτώντας τελικά την 4η θέση. 

Μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του έκανε και ο αδελφός της Διονύσης, ο οποίος ολοκλήρωση την προσπάθειά του στην κατηγορία του, στην 15η θέση. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκοποβολή