fbpx

Ο θρυλικός Ρόντνεϊ Μάλεν στην απόλυτη συνέντευξη της ζωής του! (vid)

Ο θρυλικός Ρόντνεϊ Μάλεν στην απόλυτη συνέντευξη της ζωής του! (vid)

Η λέξη “θρύλος” συχνά τυγχάνει κατάχρησης στον αθλητισμό, χρησιμοποιούμενη με μεγάλη ευκολία για προσωπικότητες που μπορεί να διέπρεψαν, δίχως όμως να αλλάξουν ολοκληρωτικά την ιστορία ενός σπορ. Τούτο όμως δεν ισχύει καθόλου στην περίπτωση του Ρόντεϊ Μάλεν.

Βαδίζοντας προς τα 57 του χρόνια, ο άνθρωπος ο οποίος ουσιαστικά σχεδόν δημιούργησε το street skate όπως το ξέρουμε σήμερα, εκείνος που επινόησε περισσότερα τρικ από όλους τους υπόλοιπους σκέιτερ μαζί σε ολόκληρη την ιστορία του αθλήματος, ο αθλητής που απετέλεσε ένα -άφταστο- πρότυπο για εκατομμύρια σκέιτερ επί γενεές και γενεές σε όλο τον πλανήτη, παραχώρησε συνέντευξη στο νέο κανάλι “Storied” στο Youtube μιλώντας κυριολεκτικά για τα πάντα.

Η παρουσία του έτερου θρύλου του σπορ, του Τόνι Χοκ, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα βιντεοπαιχνίδια Tony Hawk’s Pro Skater και η επιρροή τους στο άθλημα, η επινόηση εκατοντάδων τρικ, η σχέση του με άλλους σπουδαίους σκέιτερ όπως οι Ντάνι Γουέι, Μπομ Μπέρνκιστ και Στέισι Περάλτα, οι διαγωνισμοί σκέιτμπορντ στα “λίθινα χρόνια” του αθλήματος, η δημιουργία των βίντεο και πολλά ακόμη είναι τα κεφάλαια που ανοίγονται και ο Ρόντνεϊ Μάλεν είναι άκρως διαφωτιστικός για τα πάντα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σκέιτμπορντ - Τροχοσανίδα