fbpx

Tony Hawk’s Vert Alert: Επιστρέφει στο Σολτ Λέικ Σίτι και δίνει… εισιτήριο για τα X-Games! (vid)

Tony Hawk’s Vert Alert: Επιστρέφει στο Σολτ Λέικ Σίτι και δίνει… εισιτήριο για τα X-Games! (vid)

Το Tony Hawk’s Vert Alert αναμένεται φέτος με μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε άλλη χρονιά. Η σπουδαία διοργάνωση vert skate, που αποτελεί δημιούργημα του θρύλου της σανίδας Τόνι Χοκ, θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Ιουνίου στο Σολτ Λέικ Σίτι, ωστόσο αυτή η έκδοση θα έχει ξεχωριστή βαρύτητα.

Συγκεκριμένα, οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες στις κατηγορίες τους, πέρα από μία τιμητική παρουσία στο βάθρο θα εξασφαλίσουν και αυτόματη πρόκριση για τα φετινά θερινά X-Games. Παράλληλα, θα μοιραστεί συνολικά το ποσό των 75.000 δολαρίων σε χρηματικά έπαθλα, με το μεγαλύτερο βραβείο να είναι στα 10.000 δολάρια.

Σημειώνεται πως τη θερινή έκδοση των X-Games, η μεγάλη διοργάνωση των εξτρίμ σπορ, είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 16-23 Ιουλίου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ (Λος Άντζελες, Σαν Ντιέγκο και Βεντούρα). Διευκρινίζεται πως αποτελεί μία ξεχωριστή οντότητα συγκριτικά με τα ανοιξιάτικα X-Games, που διεξάγονται σε λίγες ημέρες στην Ιαπωνία και στα οποία υπάρχει επίσης παρουσία του σκέιτμπορντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σκέιτμπορντ - Τροχοσανίδα