fbpx

Αποκαλύφθηκαν τα σχέδια για νέο πάρκο RUSH στο Στράουντ της Αγγλίας

Αποκαλύφθηκαν τα σχέδια για νέο πάρκο RUSH στο Στράουντ της Αγγλίας

Ένα νέο πάρκο skateboard το οποίο θα αποτελεί ένα ασφαλές μέρος για τους νέους που θέλουν να κοινωνικοποιηθούν, να μάθουν και να εξελίξουν τις ικανότητές τους στο άθλημα θα αποτελεί πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον.

 Μία φιλανθρωπική κίνηση είναι αυτή που στηρίζει το νέο πάρκο skateboard RUSH, κοντά στο Στράουντ του Γκλούστερσαϊρ, με το προηγούμενο να έχει κλείσει τον Αύγουστο του 2021, ωστόσο ανακοινώθηκαν πλέον τα σχέδια για νέες εγκαταστάσεις. «Ένα νέο μέρος θα με κάνει να νιώσω ξανά ολόκληρος», ήταν τα λόγια του 19χρονου επαγγελματία αναβάτη σκούτερ, Τζέι Σουίτ, που πρόσθεσε ότι ένιωσε εντελώς χαμένος μετά το κλείσιμο του προηγούμενου πάρκου. «Είναι πολλά αυτά που μου λείπουν από τις εγκαταστάσεις, δεν ήταν μόνο το πάρκο, ήταν ένα μέρος για να δουλεύω και να μαθαίνω. Ήταν πραγματικά μοναδικό στο είδος του, υπήρχε κάτι για όλους».

 Με το πάρκο να έχει κλείσει ο Σουίτ έπρεπε να διανύει τουλάχιστον 80 χιλιόμετρα για να εξασκείται καθώς οι πλησιέστερες κλειστές επαγγελματικές εγκαταστάσεις ήταν στην Ουαλία. H RUSH ήταν μία από τις επιχειρήσεις που έχουν τη βάση τους στο λιμάνι του Μπρίμσκομπ, κοντά στο Στράουντ και η αθλήτρια του BMX, η Σάρλοτ Γουόρθινγκτον, η οποία πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όπως και ο Ντέκλαν Μπρουκς που πήρε το χάλκινο, έκαναν προπόνηση στην περιοχή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σκέιτμπορντ - Τροχοσανίδα