fbpx

Συνεργασία Ε.Ο.Τρ και Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης

Συνεργασία Ε.Ο.Τρ και Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας εγκαινιάζει τη συνεργασία με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης – Institute of Sports Analysis INSA Greece. Το μνημόνιο συνεργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας σχολής προπονητικής IEK, όπου θα λειτουργεί κατά αποκλειστικότητα τμήμα εκπαίδευσης προπονητών για το νέο Ολυμπιακό Άθλημα.

Το ΙΕΚ ERGOS, εν προκειμένω, παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών προσφέροντας βαθιά γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση μέσα από καινοτόμα προγράμματα και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Το ΙΕΚ ERGOS προσφέρει πρακτική εξάσκηση στους σπουδαστές σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πάντα σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα σωματεία και τις Ομοσπονδίες Τροχοσανίδας και Τροχοδρομίας.

Οι σπουδές Προπονητικής, διαρκούν πέντε (5) εξάμηνα (τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης σε συλλόγους. Όσον αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα, μετά την ολοκλήρωση της επιτυχής φοίτησης του , ο απόφοιτος και πιστοποιημένος προπονητής μπορεί να απασχοληθεί τόσο σε αθλητικές επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα , όσο και του δημόσιου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν απολυτήριο λυκείου.

Δεν απαιτείται καμία επιπλέον εκπαίδευση προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά για να γίνει ο ενδιαφερόμενος αποδεκτός στο τμήμα Προπονητικής.

Το πρόγραμμα του ΙΕΚ ERGOS  απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να ασχοληθούν έμπρακτα και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα αθλήματα Σκέιτμπορντ και Ρόλερσκέιτινγκ που γνωρίζουν το τελευταίο διάστημα μεγάλη άνθιση και αναγνώριση και στην Ελλάδα, ειδικά μετά την πρεμιέρα του αθλήματος Σκέιτμπορντ στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο.

Οι σχολές προπονητικής του ΙΕΚ ERGOS λειτουργούν στην Αθήνα στην Πανόρμου και είναι εύκολα προσβάσιμες με την μπλέ γραμμή του μετρό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον αρμόδιο εκπαιδευτικό οργανισμό.

Web: https://ergos.gr/

Τηλ 211 405 95 40

Email : [email protected]

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σκέιτμπορντ - Τροχοσανίδα