fbpx

SLS: Πρώτη νικήτρια της σεζόν η Λεάλ

SLS: Πρώτη νικήτρια της σεζόν η Λεάλ

Η Βραζιλιάνα πήρε τον τίτλο στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Τζάκσονβιλ.

Η κάτοχος του αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Τόκιο, Ραϊσα Λεάλ, πήρε την τέταρτη νίκη της καριέρας της στο Street League Skateboarding επικρατώντας στον πρώτο γύρο της σεζόν, στο Τζάκσονβιλ. Η 14χρονη έπρεπε να πιάσει σκορ 7,5 βαθμών στην τελευταία της προσπάθεια καθώς η Όντα Γιουμέκα είχε κάνει ένα εξαιρετικό κικ φλιπ νωρίτερα φτάνοντας τους 9,4 βαθμούς. Η Βραζιλιάνα έδειξε την απίστευτη ανταγωνιστικότητά της αλλά και την ικανότητά της να αποδίδει υπό πίεση και με 7,6 βαθμούς πήρε τον τίτλο αρχίζοντας ιδανικά την προσπάθεια για την κατάκτηση του Super Crown Tour.

 Από τις οκτώ που αγωνίστηκαν στον τελικό οι τέσσερις πρώτες πέρασαν στον σούπερ τελικό. Εκτός της Λεάλ παρούσα ήταν η πρωταθλήτρια του Super Crown το 2021, η Πάμελα Ρόζα, η κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, η Νισίγια Μομίτζι και η επίσης Γιαπωνέζα Όντα Γιουμέκα.

 Επόμενος σταθμός στο Angel of the Winds Arena στο Σιάτλ στα μέσα Αυγούστου ενώ ο τρίτος σταθμός θα διεξαχθεί στην Apex Arena του Λας Βέγκας το δεύτερο διήμερο του Οκτωβρίου. Το Super Crown Championship θα διεξαχθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο και την Arena Carloca το πρώτο διήμερο του Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκέιτμπορντ - Τροχοσανίδα